Napsat recenzi

Fajn dovolená pro nenáročné

Recenze hotelu Bliss Marina Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 112x
Recenze se líbila: 298 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Menší hotelový komplex, jednodušší vybavení, pro nenáročné klienty. Pokud někdo očekává luxusní dovolenou, měl by asi zvolit jiný resort. My byli spokojení, neměli jsme žádná nadstandardní očekávání vzhledem k tomu, že jsme před tím pročítali recenze.

Ubytování  průměrně (4/5)

Celkově se jedná o hotel spíše se starším a skromnějším vybavením. Pokoj byl prostorný, jednoduše zařízený, byla v něm malá lednice a trezor, ale hlavně bylo čisto. Uklízelo se denně, stejně tak nám každý den doplnili do lednice lahev vody. Tedy žádný luxus, ale nám to naprosto stačilo.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídla bylo dostatek. Personál neustále jídlo doplňoval, stejně tak okamžitě uklízeli použité nádobí a chystali čisté příbory. Na snídani různé druhy pečiva, omelety, palačinky, vejce, párky, různá dušená zelenina i brambory, čerstvá zelenina i ovoce. K obědu byla vždy nějaká polévka, alespoň 3 masová jídla, nějaká ta ryba, zelenina dušená i čerstvá, rýže, těstoviny, hranolky i brambory (kaše, brambory na plátky, brambory se zeleninou atd.), ovoce a různé druhy zákusků. K večeři v podstatě podobná skladba jako k obědu (tím nemyslím, že byla stejná jídla) a k tomu ještě vždy venku před jídelnou něco grilovali nebo pekli (kuřecí maso, ryby, pizza, hamburgery atd.) Takže vždy bylo z čeho vybírat. Docela nechápu, když někdo napíše, že se opakovalo pořád totéž jídlo. Ano, ten základ byl téměř stejný, ale vždyť stejně si to všechno nedáte na talíř najednou v jeden den. Každý den jsme zkoušeli něco jiného. Jen mě neskutečně vytáčeli hosté, kteří si nabrali plné talíře všeho, třeba 4 členná rodina měla na stole 8-9různých talířů plných jídla, všechno rozvrtali a odcházeli od stolu, který vypadal jak po nájezdu prasat se spoustou zbytků. To je takový problém si nabrat méně, a pak si třeba jít přidat?

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Animátoři (Radek, Týna, Míša, Martin a Jirka) byli Češi a byli naprosto skvělí. Bylo zde spoustu aktivit pro děti i dospělé, večer byl vždy nějaký program. Každé dopoledne jsme se těšili na "animátorský" taneček u bazénu, vždy nás tím pobavili :-) Byli milí, hodně chodili mezi hosty, bavili se s nimi. Animátoři mají 5 hvězdiček!!!!!!!!! I ostatní personál byl velice ochotný, komunikativní, usměvavý. Wifi byla jen v lobby baru, tam jsme si také mohli dát nějaké pití (alko, či nealko nebo kávu). Jen mi v rámci All inclusive chyběly takové ty míchané drinky (mojito, piňacoláda atd.)

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Tak tady bohužel opravdu žádná sláva. Příště budu více ostražitá, pokud bude u zájezdu napsáno "přístup do moře po molu". V době přílivu jste šli do moře, voda po kotníky, pořád jste šli a šli a voda pořád po kotníky.... Při odlivu nebylo ani to - jen písek. Takže pěkně po molu, asi takových 400 metrů a na konci byly dvoje schody (ne moc pohodlné), po kterých jste mohli do moře. Ovšem tam už pořádná hloubka, takže nic pro neplavce. Tam už se dalo hned šnorchlovat, krásné korály, rybky, ovšem asi 5 m od mola už byly bójky a to už na vás zase plavčík hulákal, pokud jste plavali za ně. Takže někdy bylo v tom malém prostoru v moři docela natěsno. To mě fakt zklamalo. A jak říkám, nic pro neplavce, kteří by se chtěli jen tak ráchat v moři.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

V okolí hotelu nebylo téměř nic, jen další hotelové resorty, lékárna, 1 obchůdek se suvenýry a 1 takové posezení, kde jste si mohli dát i vodní dýmku. Takže pokud někdo očekává zábavu, ruch a noční život, ať raději zvolí jinou oblast, nám to ovšem až tak nevadilo.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jak už jsem psala - my jsme byli spokojeni, protože jsme měla tak zhruba představu, do čeho jdeme :-) Bylo čisto, personál milý, ochotný, animátoři skvělí. Jen s tím mořem jsme opravdu spokojeni nebyli.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání