Napsat recenzi

Velmi pěkná dovolená

Recenze hotelu Jaz Grand Marsa Resort (ex Jaz Grand Resta) ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 1 202x
Recenze se líbila: 738 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

10 nádherných slunečných dní, teplá voda v moři, méně teplá ve velkých bazénech, dostatečný přísun dobrého jídla a pití, prostorné pokoje, krásně upravené zahrady, velká pláž, 10 minut cesta z letiště a přitom žádný hluk z letadel. Za velmi dobrou cenu kvalitní služby, jistě existují lepší pěti hvězdové hotely, ale ty jsou za jinou cenu. Pro mě to byla velmi příjemně strávená dovolená v krásném prostředí a výhodou byl i malý počet rusky mluvících hostů.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Přiletěli jsme ráno v půl 6, nabídli nám od CK avizovanou možnost free check-in 14 dolarů za osobu včetně snídaně nebo počkat do 10. Počkali jsme u bazénu na lehátku a v 11 jsme byli ubytováni 3. dům od pláže bez bakšiše přesně tam co ostatní, kteří si 14 USD připlatili, přízemí s terasou, z které bylo vidět na moře. Dům má 8 pokojů, 4 v přízemí, 4 v patře. Pokoje jsou velké, čisté, koupelna nemá zlaté kohoutky, ale je stále ve velmi dobrém stavu, i když hotel není zcela nový. Chlapec uklízel pečlivě, někdy jsme mu nechali peníze, někdy ne, bylo to stejné. Na pokoji je rychlovarná konvice, čaj, káva, cukr, smetana v ceně, prima při podvečerním posezení na terase. 2 balené vody každý den samozřejmostí. Minibar není naplněný, je třeba si zažádat na recepci, není v ceně.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Z jídla jsem měl trochu obavy , přeci jen jsme zvyklí z Turecka na obrovský výběr, ale výběr byl naprosto dostatečný, každý si musel vybrat, výborné ryby, každý večer něco na grilu, vynikající těstoviny (italský řetězec), skvělá zelenina a saláty, menší výběr dortů a ráno jogurtů, ale to jsou fakt prkotiny, stejně tak jako nedostatek malých lžiček a skleniček, ale snažili se vše rychle doplnit. Restaurace velká pro 350 pokojů, restaurace ala carte placené, večer se dalo sedět venku, ale málo míst, chtělo vychytat kdy jít na večeři a mít místo venku. A pozor, vevnitř klima mrazí!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je velmi rozlehlý, prostorný, v centru je několik bazénů, jsou dost prázdné, okolo je dost pohodlných lehátek. Prima je pool bar v bazénu, dá se tam pár drinků posedět ve vodě. Byl jsem si jednou zaběhat ve fitness, ale místnost byla fakt dost malá, pak jsem chodil radši ven, v hotelu je asi 700 m dlouhá cesta, úplně to stačilo. Posilovna je ještě menší. Zahlédl jsem také v areálu tenisový kurt. Animační programy nevyhledáváme, pokud přijdou umělci z venku, je to fajn, jinak klasika, moc se toho asi vymyslet nedá, i když animátoři jako správní Italové do toho dávají dost energie a hluku. Personál je vcelku přátelský a milý, ochotný hned pomoci a problém okamžitě vyřešit. V hotelu je malé obchodní centrum (cca 8 obchůdků). Trochu slabší je nabídka nápojů u plážového baru.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je čistá, prostorná, dostatek lehátek i slunečníků vlastně na dvou plážích, jedna přímo u vody, druhá nad ní jakoby terasa. Voda byla v říjnu 25°C, vstup do lagun v botách nutný, přes molo taky. Bohužel fouká dost vítr, takže jsou velké vlny, 6 dní byla od rána černá vlajka, 4 dny se střídaly bílá, žlutá a červená, a dalo se šnorchlovat z mola už od 7 hodin. Do lagun se dalo pořád a ryby byly vidět i tam a víc zblízka včetně rejnoka a dokonce jsme viděli i chobotnici. A korály- nádhera!

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolo hotelu písek, v dálce hory, asi 300 m od hotelu malé obchodní centrum, 3 další hotely a konec. Procházky dostatečně dlouhé v hotelu nebo po pobřeží, venku to nemá cenu. Plus je poloha 10 minut od letiště.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

My jsme byli s manželkou naprosto spokojeni, kdyby nebylo nutkání poznat i něco jiného, klidně bychom jeli znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání