Napsat recenzi

Spokojenost pro kazdeho

Recenze hotelu Shams Alam Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 901x
Recenze se líbila: 310 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vsichni navstevnici jsou nadseni, spoustu z nich se sem vraci jako na chalupu. Ano, hotel splnuje celkem vse podstatne. Take se nekdy vratime. Mezi " chalupáře " se ale nezařadíme.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Dve hodky od letiste. Utece to. Na pokoj jsme cekali skoro dve hodiny, bylo nas osm lidi. Evidentne cekali na balksis. Ubytovani pekne. Klasika, koupelna s vanou, chodba se skrini, pokoj se sirokymi postelemi, terasa s posezenim. Kupodivu natazene i pradelni snury, coz jsem uvitala, vzdy si je jinak vozime sebou.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Jsem presvedcena, ze si vybere kazdy. Je tu velky vyber cehokoliv, a tento hotel má u mě prvenství v tom, ze denně nabizi misku mandlí, zatim jsme se s timto nesetkali. Maji i rucni lis na ovoce, ktere je pripraveno na lisovani cerstve ovocne stavy zdarma, ovsem po trech dnech pridali obsluhu, a i cenu, jedno euro.

Jinak vyborne hovezi, luxusni hrachova polevka, jinak klasika vyvary.Zakusky jako vzdy vyborne.

Dietni koutek, a asi trikrat do tydne venkovni gril. Mne nechutnal, maso nejdriv uvarene a pak narychlo "ugrilovane", ci spise očouzené, ale mozna jen muj nazor.

Bohuzel opet se potvrdilo, ze i v tomto slusnem hotelu se najdou blbky, co chodi na obed v šátku pres plavky, personal je nevyhodi, netroufne si. Je to neucta nejen k hotelu, ale i k personalu, co vsechny ty dobroty pripravuje. Ale to dokazou fakt jen zensky, za ktere se stydim, ze jsem taky žena.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybaveni hotelu jako takoveho je skromne. Asi nejmensi recepce, co jsme zažili. Ale hezka. Fitko, co nefungovalo, hezký amfiteater, co take nefungoval a animace opravdu velmi skromné. Naopak byla k dispozici hala v patře, kde byl stul na stolní tenis a tri stoly na biliard, vyuzivali jsme casto. A krasna velka hala, kde asi byvaly diskoteky, byla trvale zavrena.

Obcas se konala na plazi joga ci strecink, sem tam akvaerobik.

Vecerni programy byly spise pro starsi generaci, v restauraci na plazi prozpevoval mistni zpevak, obcas probehla nejaka soutez. Take byly brisni tanecnice a hlavne derviši, uchvatní, jako vzdy.

Jinak personal v pohode, a spropitne / bohaté/ dostali jen ti, co to se samozrejmostí necekali.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Plaz hezka, lehatek vzdycky dost. Obcas jsme vybihali brzy rano, abychom se pojistili rucniky na lehatkach, bylo to ale zbytecne, plaz je velika a dostacujici. More je hezke, nejakou dobu mozna trva, nez si najdete vsechny krasy, co utesy nabizeji, ale spokojeny muze byt asi kazdy. Jen nazor - bylo min ryb, nez jsme cekali, ani chobotničky, a dugong je asi pani Colombova::? :-))

Jinak dva perutyni, sem tam kytarovy zralok, olihně, barakudy, ostenci, utesovy zralok, rejnok, a dost velky vyskyt homolic! Kazdopadne porad se najdou lidi, co se brodí v písku v moři bosí...nechapu lidskou hloupost.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V okoli hotelu je na jedne strane molo a Diving center, na strane druhe Gorgonie. Na mole kotvi lode, a kupodivu jsou hezke koraly. Na strane smer Gorgonie se necha jit cca 20 minutek a od mola plavat zpet. My to zkusili i od nas ke Gorgonii, kdyz nebyl proud, a bylo to hezci. Zaver? Shams ma lepsi more. :-)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Jiste se casem vratime. Hotel rozhodne neni pro deti, a ani pro mlade lidi, mozna ty na líbánkách, co nepotrebuji vecerni zabavu. :-) S klidnym svedomim vsem ostatnim doporucim.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání