Napsat recenzi

Krásná dovolená za slušné peníze

Recenze hotelu Fantazia Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 3 211x
Recenze se líbila: 724 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bar na pláži Bar na pláži
  • Krásně volná pláž Krásně volná pláž
  • Slušné ubytování Slušné ubytování
  • Celkový pohled Celkový pohled
  • Přátelský perutýn Přátelský perutýn
  •  Velký mořský ježdík Velký mořský ježdík
  • Zvědavá trnucha (rejnok) Zvědavá trnucha (rejnok)
  • Ohromná muréna 200 m od hotelu Ohromná muréna 200 m od hotelu
  • Drzé ryby Drzé ryby
  • Nebojácná želva Nebojácná želva
  • Ryb je všude plno Ryb je všude plno
  • Jako v akváriu Jako v akváriu
  • Nebojsa Nebojsa
  • Trochu jiný ježdík Trochu jiný ježdík
  • Prostě život pod hladinou. Prostě život pod hladinou.

V uvedeném hotelu jsem byl již podruhé a to zejména z důvodů nádherného šnorchlování. Od prvního pobytu v r. 2010 se v hotelu změnil majitel, který hotel ještě vylepšil, ač již při první návštěvě byl na slušné úrovni. Krásné moře se udrželo a pestrý život v něm také.

Všechny přiložené fotky jsou z moře přímo u hotelu.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

V porovnání například s našimi českými hotely si plně zaslouží 4 hvězdičky. Pohodlné postele, dostatek úložného prostoru a veškeré vybavení plně funkční (lednice, klimatizace, lampy atd.). Vpokojích čisto a pokud nepožadujete vyloženě nadstandard, tak bez výhrad.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava pestrá, snad každý si vybere podle chuti. Trochu zaměřené na itaskou kuchyni, ale spousta jídel jiného typu. Vynikající zákusky , pečivo a zeleninové saláty. Trochu tužší masa, ale to je snad obecný problém Afriky. Celkově strava velmi dobrá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení slušné a plně dostačující. V hotelové zahradě dětské hřiště, malá divadelní aréna, jeden bar v bazénu další u bazénu, kde si můžete dávat odpolední pohoštění . Ženy hodně využívaly každodenní dopolední i odpolední cvičení v bazénu a někteří hosté i dobře vybavené fitko. Animační programy zaměřené na italskou klientelu, ale kdo chce, ten se pobaví také. Personál je na arabské poměry velice solidní a za drobný "bakšiš" (nemusíte dávat) se k vám chová perfektně.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Hotel je v udržované zahradě přímo u pláže, na kterou jejdete pár schodů. Pláž je písčito oblázková - čistá. Vstup do moře přes molo přímo k nádherným korálovým útesům, nebo do mělké laguny s písčitým dnem krerá je jako dělaná pro děti a slabší plavce. Přímo na pláži skvělý stinný bar - napodobenina jeskyně, nad pláží několik sprch se sladkou vodou. Voda čistá, v září až říjnu nádherně teplá (kolem 27-28 stupňů),ještě začátkem listopadu příjemná. Lehátka, sluníky i ručníky zdarma. Pro mě rozhodující je však nádherné šnorchlování přímo u hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí hotelu prostě není nic. Ošklivá, fádní, kamenitá poušt.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Pro mě optimální místo na dovolenou. Koupání, šnorchlování a klid.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 46
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání