Napsat recenzi

Supr Dovolená :)

Recenze hotelu Gorgonia Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 608x
Recenze se líbila: 530 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Kareta Kareta
  • Kareta Kareta
  • Chobotnička Chobotnička
  • já na dně :D já na dně :D
  • Krmení karet Krmení karet
  • krmení karet krmení karet
  • dugong neboli mořská kráva dugong neboli mořská kráva
  • dugong neboli mořská kráva dugong neboli mořská kráva
  • skok z mola skok z mola
  • korál korál
  • kareta kareta
  • kareta kareta
  • kareta kareta
  • dugong neboli mořská kráva dugong neboli mořská kráva

Krásná dovolená v klidném hotelu s nádherným mořem a obrovskou pláží.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Hotelový komplex je pěkný, maximum je zde asi 800 lidí. a klientela je převážně italská najdou se tu i Němci, Francouzi atd.. a díky bohu na žádného rusa tu nenarazíte protože zde nemají cestovku :) Hotel má o hodinu posunutý čas což je supr protože když se vzbudíte v 6 což je jejich 7 už můžete jít na snídani a hned máte delší den :D

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

My jsme přijeli ve středu a to byl zrovna nějaký Egyptský večer nebo jak a to na snídani toho bylo méně, na oběd jsme zůstali na pláži, kde skoro nic nebylo, a na večeři taky nic moc ( gril. jehně..a jinak samý těstoviny na eg. způsob)..no tak jsme byly zklamaní ale další den to bylo suprové, snídaně bohatá, spousty zákusků,vajíčka,párky atd..na oběd jsme šli do hotelu (přece jenom je to od pláže jen kousek) tam byla zmrzlina zase spousty zákusků a všeljakých dobrot a na večeři zase obrovský výběr :) jednou za pobyt máte možnost navštívit rybí a italskou restauraci kde je to jako v opravdové restauraci což je taky zpříjemnění :) Pak je tu bar na pláži kde je taky poměrně velký výběr a vždy před západem slunce dělají palačinky což jako taková svačina před večeří není vůbec špatná :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Milý, ochotný, usměvavý, nevyžadující bakšiš. a Doporučuji chodit na večerní "zábavu" protože jsme se hodně nasmáli :)

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž prostorná a klidná. Moře je plné života.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí hotelu je jen písek a kamení ale to vůbec nevadí protože tam je alespoň klid :) je tam obrovitánská pláž kde si každý najde svoje místečko pod slunečníkem i když přijde třeba ve 3 odpoledne :)

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Jedním slovem úžasný! Je to nejlepší hotel za posledních 6 let co jsem v Egyptě byl! Naštěstí DODĚLALI MOLO!!! Takže teď něco o vstupech do vody: 1. je přes žluté vlajky, je to sice přes korálové podloží ale jde to v klidu přejít i s ploutvema ale musíte couvat :D kdo má ty nasazovací boty je na tom asi nejlíp. Tak když jste to překonali ocitli jste se v největší laguně kde skoro nic není, žijí zde asi 2 malé želvy a jedna barakuda a nějaký ty rybky...to opravdu není nic moc..takže když poplavete šikmo-doprava od žlutých vlajek tak se dostanete k reefu, ten jde přeplavat i za odlivu, ale nesmíte se bát :) pak se ocitnete v menší laguně kde není skoro vidět na dno protože je tam jen písek takže se tam ani nemusíte zdržovat a rovnou plavete rovně tam přeplavete korál který je poměrně hluboko( tak 2 metry) a jste na otevřeném moři :) a můžete plavat kamkoli. 2. je to přes molo, to je asi nejsnadnější přístup k úžasným korálům na otevřeném moři :) a můžete plavat buď doleva "jen" na korály nebo doprava až k hotelu Shams kde jsou želvy a prý i dugong. je to daleko a cestou sou pořád ty "stejný" korály takže doporučuji si ráno přivstat a vypravit se pěšky k hotelu Shams( jde to jít i bos protože je tam příjemný píseček .) my jsme tam chodily na 6 ráno a viděli jsme spousty Karet obrovských! :3 ..někteří se snažili pořád plavat na hloubku ale tam jich moc není...my jsme byly tak 50 metrů od pláže a tam v hloubce tak 2 metry pod vámi plavou želvičky a pasou se :3 je to úžasný pocit. Dugonga jsme u hotelu neviděli ale zaplatili jsme si za 54 dolarů( sleva na první schůzce 10 % )přímo výlet za dugongem, je to fajn a tolik jídla a pití jsme na lodi ještě neměli..no ale abych se dostal k tomu hlavnímu..dugonga jsme viděli!!..a i obrovský karety..mnohem větší než u hotelu:) viz moje fotky :) Určitě se sem ještě vrátíme :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání