Napsat recenzi

Nezapomenutelná dovolená!!

Recenze hotelu Gorgonia Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 199x
Recenze se líbila: 575 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Týden strávený v Gorgonii byl pro nás od začátku až do konce velkým zážitkem. Odjížděli jsme odpočatí, nadšení,plni zážitků a tak to má být!

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování je v dvou patrových vilkách tahnoucích se od bazénů směrem k moři.Výhled býva spíše na bazény. My byli ubytování v sektoru Manta 20,o který jsme si řekli. Sice v přízemí a výhled ne tak hezký ale na pokoj jsme stejne chodili většinou až večer..Pokoje moc příjemné,funkční klima,vysoké matrace, doplňované vody každý den, rychlov.konvice a doplňují čaj i kávu. Výměna ručníků každý den,prostorná koupelna-fén.Před pokojem posezení + sušáky na ručníky a plavky.

A nesmim opomenout krásně zelený a kvetoucí areál,o který zahradníci každý den pečují.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

No co napsat ke stravě :) Strava je v Gorgonii jeden velký zážitek ;)Neskutečný výběr všeho,výborně ochucené maso,ryby,omelety na počkání, ovocné saláty, spousta zeleniny, vynikající křehké sladké pečivo, čokoládová fontána. V tydnu se konal i egyptský večer,takže i strava tak laděná. Možnost navštívit rybí a italskou restauraci,ale k tomu jsme se ani nedostali..Výborná káva z automatů(nescafé),spousty džusů. Fotky jídla z recenzí tomu opravdu odpovídají.

Člověk se těšil každé ráno už jen na to jídlo;))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál hotelu opět na 1s*! Všichni vstřícní, ochotní, usmívali se. Opravdu zde nikdo nečeká na bakšiš a služby jsou perfektní i bez toho. V restauraci Vám číšnici ukáží volné místo, na stole už příbory s lahví balené vody.

Velkou zásluhu mají i animátoři, kteří se opravdu výborně starají o zábavu. Kladou důraz na to,že jste na dovolené ale zároveň vás vezmou úplně mezi sebe :) Všichni jsou skvěle pohybově nadaní a aktivní.Přes den pro pány vodní pólo, pro dámy vodní gymnastika, voleybal, zumba, dětský koutek pro prcky.Večer vždy nějaké vystoupení,ani nám nevadilo,že se člověk nedostal z rezortu. Klobouk dolu,jak je anim.tým sehraný. Super vystoupení Arnolda ala M.Jackson.

Máme tam i dvě české holčiny animátorky-Verča a Míša.Popovídají,poradí se vším.

V hotelu je bankomat-pouze v arabštině,posilovna,wellnes,šíša bar,pár obchůdku se suvenýrý,ale ceny spíše nadsazené. Nám se líbil prodejce písku ve skle..Moc zajímavé vidět,jak prezent vzniká.

Obrovské bazény s čistou vodou,i když krapet studenější,v dosahu sprchy.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Další výhodou hotelu je krásná dlouhá bíla písčitá pláž..Moc se mi líbilo,že byla možnost procházení se na obě dvě strany..Na pravo se dalo dojít až k hotelu Shams Alam.Tam je i písečný vstup do vody a hlavně se tam kolem červené vlajky v moři (vyznačuje trasu surfařů) dá opravdu koupat s želvami.Je to nádherný zážitek ;)Když nejsou velké vlny a jsou pryč surfaři,jsou tam skoro pokaždé ;)A těsně vedle je krásný korál.

Pláž u Gorgonie má spousty lehátek a slunečníku a jak se již psalo,neni opravdu žádný problem najít kdykoliv mímsto. Vstup do vody vyžaduje opravdu boty,jelikož je tam korálové podloží.Občas býval i odliv,takže moře o několik metru utíkalo..Ale my většinou chodili přes MOLO,pod kterým bylo už spousty korálů.

Moře je krásné, barevné korály,ryby snad i půlmetrové, murény, trnuchy,atd..

Na pláži také bar s občerstvením přes den-vždy chutné.

Po pláži jsou prodejci různých drobnosti,dá se něco určitě vybrat a rádi se s vámi pobaví.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí hotelu krom sousedního Shams Alam není nic,ale to je o Marse známé.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Celkový dojem předčil naše očekávání. Vždy jsem se Egypta zdráhala,ale velmi rádi se na toto místo vrátime!

Maličké minus snad jen za to,že by v takovém hotelu mohl být už internet a wifi zdarma..

Opravdu můžeme všem jen a jen doporučit!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání