Napsat recenzi

Krásné, jako vždy

Recenze hotelu Gorgonia Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2022
Přečteno: 766x
Recenze se líbila: 125 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel patri k nekolika nejlepsim hotelum, co jsme navstivili, a bylo jich dost. :-)

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Jedna se o jeden z nekolika nejjizneji situovanych hotelu v Marsa Alam. Cesta z letiste trva necele dve hodiny, podle poctu zastavek.

Pokoj jsme meli behem necelych pul hodiny, hned po uvitacim drinku.

Hotel je obsazovan prevazne stredni a starsi generací, pro deti prilis urceny neni. Nema klouzacky, vodni atrakce a podobne rozptyleni, obtiznejsi je i vstup do more.

Ma ale vybavenou hezkou velkou zastresenou hernu s venkovnimi hernimi prvky a male brouzdaliste, takze pripadny detsky navstevnik, ktery vydrzi dlouhou cestu letadlem a nasledny dvouhodinovy transfer, si tu sve rozptyleni najde.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jidelna je hned vedle recepce a je stejne jako cely areal pohodlne pristupna i pro vozíčkáře.

Dále je tu nekolik barů, lobby v hlavni budove, v prizemi dalsi bar, bar u bazenu a dalsi u more. Alacarte restaurace jsou dve, libanonska blizko more a italska u bazenu.

Bazeny jsou tri, jeden je vyhrivany, ale ne nejak přehnaně. :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Resort je rozlehly, rozdeleny do nekolika bloku. Bloky jsou oddelene krasnou zelení, parky se zivymi ploty a bludistem , a mnoha kvetinovymi zahony. Budovy jsou jednopatrove, s hezky vybavenymi pokoji a nadstandartne vysokymi postelemi.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Plaz je dlouha, lehatek opravdu dostatek, seskupenych do nekolika úseků. Je u ni nekolik kurtu na volejbal, boccia, plazovy bar s odpocinkovym stíněným místem. Zde se podava i trosku jednodussi obed, nejaka pizza, masove nudlicky, hranolky, zelenina, hamburgery.

More je tu krasne, vstup do nej po vyznacenych mistech pres mrtva koralova podlozi. Je tu nekolik lagun, neco je videt jen v te uplne nalevo. Z mola je vstup rovnou do hloubky a krasne utesy zacinaji prakticky hned a tahnou se na obe strany. Byli jsme tu jiz pred tremi lety, a nejaky ubytek koralu jsme nepozorovali. Mozna bylo mene ryb, ale to mohlo mit i jinou pricinu. Na plazi je diving center.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

okolo je poust, prochazky podel more jsou prijemne.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

O zabavu se stara animacni tym, pres den je volejbal, akvaerobik, vecerni animace jsou s obvyklym programem, ale neucastnili jsme se.

Vsechny sluzby jsou na vysoke urovni, taktez jidlo a ochota personalu. Jidla je velky vyber, opravdu si musi prijit kazdy na sve. K obedu a veceri pivo a vino, vino prumerne, pivo dobre. Nealko bezny vyber, Tonik sweps celou dobu pobytu. Jednou za tyden venkovni grilovani.

Slozeni hostu - Nemci minimalne 50 procent, 40 procent Italu a zbytek Česi a Polaci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání