Napsat recenzi

Bylo hezky

Recenze hotelu Gorgonia Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 2 287x
Recenze se líbila: 579 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po desáté v Egyptě,byla jsem v Hurgadě,Sharmu,Taba,Marsa Alam,tak máme s čim srovnávat. Moc se nám v tomto hotelu líbilo,ale občas se nějaká chyba našla.

Jen chci upozornit,když v hotelu budete chtít koupit Antinal,tak se zkuste zařídit jinak,byla tam s námi paní se synem,paní 2 dny před odletem měla potíže,tak šla za doktorem,že chce Antinal,lékárna tam neni a vytáhl jí jedno plato z krabičky(normálně jsou tam dvě plata) a chtěl po ní 25 EURO!!! Paní byla tak zoufalá,že ho koupila,ale byla rozčílená a neni se čemu divit.

Raději už na začátku dovolený požádejte delegáta zda by Vám ho koupil a nebo jedině jako já dostávám od doktorky na recept Ercefuryl,doplácí se na jednu krabičku 10 tablet cca 70 kč,já vždy měla tyto potíže a ted si beru preventivně každé ráno 1 tabletu a jsem v pohodě.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Hotel má o hodinu více,takže jsme ráno přijeli a až v 10 h jsme dostali náramky,takže se snídaně nekonala a byli jsme hned ubytováni hned vedle recepce a restaurace v budově číslo 1 v přízemí,baráčky jsou patrový. Přistýlka přichystaná,ale příliš měkká,na malém koberečku jsme měli nějaký bordel,tak jsem ho vyklepala. Ručníky se musí dát na zem aby uklízeč věděl,že je chcete vyměnit. Trezor je klasicky ve skříni,lednička postavená na heslo,chtěla jsem ji otevřít a vypadli na mě pokaždé všechny vody,hrozně se kymácela. Sprcha nám špatně odtékala,hlavně,když jste ve sprše trochu déle.

Nepříjemný bylo,že mi někdo jiný z pokoje běžel pro toaletní papír a najít uklízeče,na ruličce byli asi jen 4 kostky papíru,tak to nám přišlo hrozný,kor když byl po uklidu.

Nevim jak jiný pokoje,ale já si první večer chtěla zapnout lampičku na stolku u postele,tak jsem to udělala a odešla a jak jsem udělala tak dva kroky,tak strašná rána a před sebou jsem viděla jak blesklo nějaký velký světlo,tak jsem se otočila čelem a zeptala se maminy co to bylo,protože ta celou tu dobu na mě koukala z její postele a vyletěla elektrika,pak jsem se k tomu vrátila,bála se na to sáhnout,v zásuvkách skoro vše drží na heslo,ale já měla uplně přepulenej drát co spojuje lampu se zásuvkou,vubec jsem nechápala a byla jsem ráda,,že jsem zrovna nebyla mokrá po sprše a naštvalo mě to,uklízeč mi lampu vyměnil.

Poslední den si máma chtěla udělat na pokoji kávu a nešla konvice,tak jsem koukala jestli je v zásuvce a pak ji zkoušela v jiné zásuvce a stále nešla,opět se volalo uklízeče,ten dal konev na své místo a začal dělat něco se zásuvkou a dostal ránu,pak se omlouval a řekl,že je závada v nějaké rozdvojce či co to bylo.

nechci tim odrazovat,ale dejte si raději pozor. Klimatizace volitelná na ruzné stupně atd a je fajn,že máte od pokoje 3 karty,takže jednu kartu mužete nechat v zástrčce a klimatizace Vám pujde pořád a když se vrátíte z toho horka,je to příjemný :-)

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jak je tu už psáno,jídlo nemělo chybu,bylo vynikajicí,mě přišlo ovoce dost oproti jiným hotelum,střídalo se bílé,červené víno snad každý den,meloun červený každý den,bud k obědu nebo k večeři,žlutý meloun,ovocné saláty,pěkné banány,jablka zelená a krásně velký červený,fíky a pak ještě ovoce který neznám,grep naloupaný a na kolečka.

Jen to hovězí maso moc stále neumí :-).

Zajděte dopizzerie,musí se předem objednat rezervace na recepci a pizza byla vynikající

Co bylo užasný,že u jídla byl klid,žádný předhánění,strkání,nádobí nedělalo randál,lidi se chovají slušně..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Nejprve jsem měla pocit první dny,že číšníci hlavně na barech u bazenu a na pláži se neumí usmát a že jsou otrávený,pak se vyměnila obsluha a usměv se na tváři objevil a nejen to.

V restauraci jsme sedávali na stejný místo,každý číšník má svuj rajon a věnují se Vám,prázdný talíře vám berou pod nosem,tak jsem koukala. Rádi si povídaj,ale náš číšník byl nějaký nesvuj bez usměvu a vtipu a tvrdil,že je Ramadán,tak byl zničenej,ale za pár dní to byl zase on.

Využila jsem animace ve vodě aqua aerobic a nebojte se,je to sranda a cvičí tam kdekdo četně pánu.

Máme tam moc příjemnou naší animátorku Veroniku a je hrozně fajn,povídá si,poradí kdykoli a vždy ví kolik nás čechu přijelo,tak se je snaží najít aby každý věděl,že tam pro ně je. ostatní animátoři jsou taky příjemný,v bazénu se hraje i polo,tak se tam kluci často nablbnou,jsou tam i šachy a pinkponkový stul který je ve stínu.

Jsou tam 3 krásný velký bazény a u jednoho neustále létají hezcí racci,nikomu tam nepřekáží.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

První den jsem šla vyznačenou cestou do moře a to se opravdu nedá,takže jsem chodila jen přes molo jak šnorchlovat,tak si zaplavat,korály i ryby jsou krásný,u vedlejšího hotelu na pravé straně jsou ještě krásnější.

Za 12 dní pobytu nebyla červená vlajka,ale poslední 2 dny byl dost velký vítr a šnorchlování pak stojí za nic,voda je příliš zakalená a bez ploutví se nadřete.

Pláž je hodně dlouhá,ale je nešikovně řešeno,že bar na pláži je spíše v levo a molo uplně na pravo,vzhledem k tomu,,že při větru Vás vítr táhne doprava a mimo molo nemáte kde vylézt,jedině až u dalšího hotelu 2 km daleko.

Moře krásné,za nás mělo 29-30 stupnu C

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí hotelu nic,ale s tim se musí počítat,neni to v centru Hurgady :-)

Byla jsem vždy zvyklá,že zahrada byla plná palem,zde jich moc neni,ale i tak je zahrada hezká,bylo to zase něco jiného.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Dovolená se nám líbila,někdy se i vrátíme,jen dát pozor na tu elektriku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání