Napsat recenzi

Již nikdy hotel Gema a už vůbec ne CK ***

Recenze hotelu Gemma Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 856x
Recenze se líbila: 78 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Krátké shrnutí: KATASTROFA. Odlet Praha 00.05, na hotelu v 6,30. Recepce mluví mimo arabštiny, italsky a dost mizerně anglicky. V jednom případě jsme uváděli č. pokoje, moje žena napsala na lísteček č. pokoje a dotyčný recepční se dožadoval aby jsme to číslo napsaly anglicky. To byla jen perlička. To nejhorší přišlo po příjezdu na hotel. Nechali nás sedět na kufrech s tím že náramky nám dají až po 10 hod. S pomocí jedné Němky jsme se dozvěděli že tak to má nasmlouvané CK ***. Stejně jako vzdálené ubytování Proč? Protože snídaně končí v 10 a vzdálené ubytování je pro CK levnější. Poprvé jsem se setkal s tím že hotel rozlišuje hosty podle národnosti. V minulosti označoval Hitler žlutou hvězdou židy, my jsme dostaly žluté náramky na rozdíl od Italů (modré) Němců (oranžové). Velice se nás to dotklo.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Jelikož má hotel nejlepší léta za sebou je problém dostat se s kartou do pokoje (na několikátý pokus). Dejte si pozor na WC. Moje žena zůstala uvězněná na WC v loby clubu, nemohla se dostat ven. Zámky v dezolátním stavu. Češi mají vyhrazené pokoje v nejvzdálenějším, jakém si v vnitrobloku, 5 a 6. Na kopci od pláže vzdáleném asi 2km. Stále do kopce a po schodech. Italové nejblíž k jídelně a pláži bloky 1 a 2. Pro Němce a ostatní bloky 3 a 4. Po urgencích a dohadování, nás přesunuly na blok 3. Žena je po třech infarktech.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Vynikající káva a těstoviny a možná zákusky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál ochotný. Samozřejmě očekává bakšiš, ale až na jednu výjimku si jej nevynucuje. Mimořádně dobré masáže díky masérce jménem Olla. Milovníci italského techna, hip hopu, rapu, hard roku a hudby podobného směru si přijdou na své. Samozřejmě basy jdou naplno a zesilovače co dají. Neuniknete. Po třech dnech jsem začal používat špunty do uší a brát meprobamat. V jídelně, v sousedství tří početných italských rodin, kde každý mluví s každým zároveň a to co nejhlasitěji do toho itaské děti. Rozhodně to není klidná a pohodová dovolená.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Další katastrofa. Přístup do moře v šířce asi 1O až 12 metrů vysypán štěrkem. Bez bot do vody moře nedostupné. Pokud máte ploutve a chcete šnorchlovat musíte zhruba 2O až 30m couvat, až se dostanete na písek. A přijde zklamání. Voda kalná bez života. V dosahu 4 korálové útesy v mělké vodě. Opět bez života. V dálce korálový útes dostupný pro zdatné plavce.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Jako v Egyptě.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Moje chyba. Za prvé: dostatečně jsem se neinformoval o tom že hotel je pod Italskou správou.

¨ Za druhé: po druhé jsem využil služeb CK***. V obou případech to byla katastrofa. Poprvé, asi před 18ti lety jsem u *** koupil pobyt v hotelu Empire na pláži. Vysypali nás ve městě. Ubytování v 6tém patře s výhledem do světlíku. Nakonec jsme se s kufry vláčeli pěšky, za doprovodu žebrajících dětí a obtěžování obchodníků, a snažili se najít námi zaplacený hotel. Od té doby jsem využíval služeb Německých nebo Rakouských CK. Až teď, jsem si opět naběhl s CK ***. Varuji!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 30 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jiří: Mohu podepsat - 10. 10. 2022 19:57

Mohu podepsat co pán v recenzi uváděl, ještě by mě zajímalo od jaké CK zájezd byl kupovaný, jestli stejná. Mám stejné zkušenosti v jiném blízkém hotelu Emerald Lagoon segregace turistů, čecha dají co nejdál od restaurace a pláže, přehlížení od pesronálu animátorů, pokud nemluvíte italsky jste nezajímavý ani nepozdraví... reagovat

Martina: Souhlas - 14. 10. 2022 14:39

S recenzí souhlasím a zdravím staroušky z východních čech :)) Pobyt jsme trávili spolu a dle pásky pěkně na hromádce. CK byla *** reagovat

Gemma: Vyřazuji z výběru!!!! - 29. 10. 2022 21:12

Tak to ne!!! Jak si tohle můžou vůbec dovolit?? Označovat lidi podle národností???!!!! Další hotel, který mi doporučila cestovka a kokám, že jim na doporučení už nebudu hledět, doporučují mi jen hotely plné italů!!!! Asi pro ně je z těchto hotelů největší provize. Fakt vše jak přes kopírák..... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání