Napsat recenzi

Gemma - nadprůměr

Recenze hotelu Gemma Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2019
Přečteno: 1 559x
Recenze se líbila: 260 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Jako první informaci musím uvést, že jsem byl zhejčkanej hotelem na Kapverdách (https://www.recenze.cz/recenze?q=Iberostar+Club+Boa+Vista), kde jsem bral nějaké věci, jako samozřejmnost a tady to prostě tak nějak nefungovalo. Jednalo se ovšem o detajly. Dnes jsme přiletěli, takže dojmy jsou čerstvé.

Když to shrnu od začátku, tak po příjezdu do hotelu, který je tak 1,5 hodiny cesty z letiště nebylo možné se ubytovat. Každopádně hned po příjezdu jsme obdrželi náramek, takže bylo možné čerpat výhod all inclusive. Vlastně tomu předcházel i welcome drink.

Žádné eura personál nedostal, abychom měli nějakou výhodu nebo přednostní ubytování. Někdo jim eura dal a měl stejný nebo podobný pokoj a čekal stejně dlouho jako my. Každopádně vidina toho, že můžem být ubytovaní až tuším v 14:00 hod. byla hrozná. Nakonec to trvalo asi hodinku, takže pohoda. Lobby bar na recepci byl poměrně zklamáním. Barman nebyl moc ochotný a žádné míchané koktejly dát nechtěl. Nakonec jsme zjistili, že dá buď pivo nebo nějakou klasiku jako rum s kolou nebo jin tonic. Na mochíto, pinakoládu apod. zde můžete zapomenout. Dokonce za balenou vodu si účtoval 1 euro, ale k tomu se dostanu později.

Náramek byl šedivé barvy, takže každý věděl, že jsme z ČR. Výhodou bylo, že se na nás snažili mluvit česky nebo aspoň klasika: "Ahoj, jak se máš?" Nevýhodou poté bylo, že údajně některé hosty s jiným náramkem obsluhovali přednostně. Mě se to ovšem nestalo.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování úplně dostačující. Obrovský pokoj s velkým balkonem. Vše ok. Nepodařilo se mi připojit a zprovoznit přes USB harddisk s filmama ani flashku. Ale ve finále člověk na pokoji jenom spí. Vše bylo čisté, upravené. Pohodička. Uklízeč se s náma seznámil hned první den a informoval nás o skutečnosti, že se bude starat o náš pokoj. Byl milý, usměvavý a na jeho práci, tedy uklízení jsem si nemohl stěžovat. Dostal obden 2 EURA, občas tam vytvořil něco z ručníku. Občas ne. Pokoj ale velmi pěkný, prostorný a čistý.

Jinak týpek uklízel, ale dodat vodu bylo problém. Vkaz i dvě eura zmizely, ale voda nikde. Člověk si to pak může dokoupit na recepci nebo si vzít z oběda/věčeře.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Strava byla fajn. Trochu mi vadilo, že se dost opakovala, ale tak člověk si může vybrat pokaždé něco jiného. Hned po příchodu do restaurace se Vás manažer zeptá kolik vás je a podle toho vám ukáže stůl. Poté přijde čísník z dotazem na pití. Fanta, sprite, víno.... nic není problém. Postupně odklízí použité nádobí. S obsluhou spokojenost. Výborné byly různé dortíky a také musím zmínit polévky, které i když je normálně příliš nejím, byly opravdu vynikající.

Btw. někdo měl střevní potíže, ale nám se to úspěšně vyhlo. Těžko říct zda z jídla, sluníčka či úplně z něčeho jiného. Doporučuji být ovšem vybaven - praktický lékař vám napíše prášky na předpis a prej je vyřešeno. Někdo byl i dva dny zavřený na pokoji, protože prostě nikam nemohl..Když si vezmete, že z poloviny zájezdu bylo pod mrakem a pak ještě ležet na pokoji, do toho nějaký ten výlet, tak vám to uteče, že ani nevíte jak...

Poslední den tam byla nějaká akce, welcome drinky, hamburger, hrany..

Dále doporučuji se objednat do restauračky na večeři. Byl to příjemný zážitek - doporučuji maso...

Jinak v průběhu dne mezi jídly byla dostupná pizza.. Nebyla špatná .)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení. Musím hned zmínit wifi, snad to sem spadá. Jedna z možností na recepci, ale spousta lidí s tím měla problém. Dále naproti recepci je jakási relaxační místnost, tuším, že to bylo nazvané "club". Tam byla také free wifi a už to tam celkem šlo. Na Kapverdách wifi na pokoji. Pro ty z vás, kteří mají aplikace v mobilu doporučují koupit jejich sim - od delegáta za 15 EUR - jinde nevím. Aplikace jako FB a WS vám pojednou na vašem čísle. Ovšem nezavoláte si ani nepošlete sms. Ideál pro dual mobily.

Barman byl příjemný asi podle toho jak se vyspal, ale když dostal dvě eura tak jel jak fretka. Dokonce se i smál, vítal podáním ruky, .... Obsluha brala i objednávky venku před budovou, ale chce je to motivovat hned na začátku a už mu funguje i paměť a i se mi stalo, že jsem sedl ke stolu, dal si tam věci, šel wc a když jsem se vrátil, tak jsem tam měl drinky. Postupně jsem si je vycvičil. Upřednostňoval jsem barmana na pool baru a hned u ubytování. Postupně jsem si k nim našel vztah a dokonce jsme si vyměnili kontakty.

Byli jsme na jednom výletě, tuším, že se nazýval "Aladin", který měl být spojován s jízdou na čtyřkolkách. Bylo to trochu zklamání, pže se ztrávilo, tak 5 hodin v autě a na čtyřkolách byl člověk tak půl hodiny. Ale zase si dal čajdu, vyzkoušel snídaní, dozvěděl se něco o jiné kultuře. Ve finále to taky nebylo tak strašný a je možné že bych jel i znova. Pokud chce člověk ovšem na čtyřkolky, doporučuji jiný výlet. Musíte se ale ptát, protože vám delegát sám nic neřekne.

Fitko je velmi malé, když se tam sejde víc lidí tak je to děsný. Vybavení minimální. Čínky do 20 Kg. (zrovna ty nejtěžší měly jiný rozměr)

Animátoři fungovali, nás moc neotravovali. Což bylo jen dobře. Starali se tam i o děti - trochu mi to připomínalo školku. Přesně ale nevím jak to fungovalo.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž byla fajn, ale chtělo to tam být brzy. (my vstávali v 8:00 a stíhala se snídaně, která byla do 9:00 - doporučoval bych ovšem vstávat dřív) Jinak vás hodil až do poslední řady a to jednoduše z toho důvodu, že nikde nebylo místo. Každopádně fungoval, našel místo, přitáhl podsedáky, dal ručníky, otočil lehátko. Bylo to fajn. Postupně jsem začal nesnášet uřvaný talijány, ale za to hotel nemůže.

Moře jako takové mě trochu zklamalo, tedy hlavně vstup do něj. Byly tam kamínky, které to znepříjemňovaly. Z Kapverd, kde byl všude písek prostě změna. Za 20 EUR to vyřešily dvoje boty do vody a člověk si zvykne. Člověk si mohl vybrat jestli bude někde u té věčně přeřvané hudby nebo někde dál. Měl to ovšem pak taky dále ke vstupu do vody. Je tam totiž poměrně malý "vyčištěný" vstup a jinde jsou korály a bez bot bych tam nevlezl. Zase se jednalo ovšem o detajl.

Bar na pláži - nealko a pivo. Nic víc. To jsem zkousával těžko. Kolu tam má, tak proč tam nedát třeba ten rumík.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu bylo dost divné. Poušť a bordel. Ovšem když jste v komplexu a nevidíte na to, tak vám to může být jedno. Viděl jsem to, když jsme jeli na výlet.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel doporučuji. Přes malé nedostatky byla velká spokojenost. Další foto dodám později..

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 22
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání