Napsat recenzi

Gemma

Recenze hotelu Gemma Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2022
Přečteno: 1 145x
Recenze se líbila: 122 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově hezký resort, krásně upravené zahrady, ale už se sem nevrátíme, z námi navštívených hotelů v Marse rozhodně nejhorší, řvoucí muzika na pláži, v baru i u bazénu a otřesné jídlo.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Resort rozdělený na 6 sekcí, ve 4 je vždy uprostřed bazén, v posledních dvou (5+6) ne.

Pokud chcete pokoj u bazénu, musíte dát pár dolarů na recepci, jinak Čechy ubytovávají

právě v sekci 5+6 bez bazénu, lepší ubytování je pro Italy (italský resort).

Pokoje prostorné, čisté, jen v koupelně je akorát mýdlo, z jiných hotelů jsme byly zvyklé i na šampony, tělové mléko apod. V pokoji nebyla varná konvice, ale na vyžádání jsme jí okamžitě dostaly.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jedním slovem otřesné. Snídaně ještě šly, to je taková klasika, ale jinak malý výběr a vše nevalné chuti. Maso z grilu spálené, ryby vysušené, hovězí maso a rýže asi nejlepší z toho co tam bylo v nabídce. Na to, že je to italský hotel i špagety s omáčkou byly děs. Na oběd jsme ani nechodily, večer si člověk něco vybral, ale opravdu jen na hlad, ne na chuť

U bazénu odpoledne pizza, taky žádná sláva.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál hotelu super, všichni milí, vstřícní, usměvaví, s ničím nebyl problém, úklid na pokoji také super, byly jsme na masáži, maséři strašně šikovní, super zážitek.

jen kdo má rád animační programy a akce s animátory, má asi smůlu, většina z nich Italové a jelikož my byly Češi, nás si za celý týden ani nevšimli a věnovali se pouze italským hostům.

V den příjezdu na hotel také nedostanete snídani, což se nám v jiném hotelu nestalo, tam vždy hned pásky na ruku a na snídani, tady ne, čekáte do 10 h bez pásky a pak se teprve řeší pokoje a ubytování.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž celkem v pohodě, trochu dále k moři, resort je rozlehlý, na celé pláži jeden záchod pro ženy a jeden pro muže, ale vždy naprosto čistý. Plavčíci na pláži ochotní, vždy nám donesli lehátka kam jsme chtěli. Vstup do moře postupný, je to velká laguna.

Bohužel šnorchlování špatné, pár ryb, mrtvé korály ale měly jsme smůlu i na počasí, celý týden nám foukalo, byly vlny a tím pádem i silné proudy, takže se nedalo plavat nikam dál, kde by ten podmořský život byl bohatší.

Pláž i bazén určitě ne pro milovníky klidu, všude řve nahlas muzika a do toho řvou do mikrofonu italští animátoři.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Klasika, jako všude v Egyptě

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Resort a personál fajn, ale to je tak vše

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání