Napsat recenzi

Znovu už ne!

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 8x
Recenze se líbila: 49 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprosto neodpovídá 5* hotelu! Nedoporučuji a už vůbec ne pro rodiny s dětmi!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje a celkově celý hotel je před totální rekonstrukcí, vše zastaralé a rozbité, nefunkční. Vstup na pokoj je na dýl-nejde hned tak odemknout a stejně tak je problém jít z pokoje, koule na dveřích stále vypadává. Nejhorší zážitek, když jsme byly s dcerou na toaletě u amphiteatru a nešlo otevřít, protože klika byla na půl zlomená-musely jsme se dobouchat o pomoc. O úklidu se moc mluvit nedá, akorát sem tam vytřou a ustelou to je celé. Osušky a povlečení ač bylo zapotřebí vyměnit, za celých 8 dní nevyměnili. Ač jsme byly na pokoji 4 osoby, dostávaly jsme pouze dvě lahve vody. Klimatizace na pokoji je jen velmi, velmi hlučný větrák. Neustále navíc vypadává elektřina.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Velmi malý výběr jídla a navíc se neustále čeká na doplnění a to se kolikrát ani nedoplní to co tam mělo být. Prý to prostě už nemají. Pro děti není strava vůbec uzpůsobená. "Dětský koutek" umístěný vedle popelnic na zbytky, nabízí pouze jeden druh těstovin a maso-nedoplňuje se.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál hotelu (vyjma toho na pláži) je neochotný. Nemají zájem nic dělat a to ani za bakšiš, jakákoliv činnost je obtěžuje. V hlavní sezóně jsou dva z hlavních bazénů vypuštěné a prochází opravou. Tato činnost běží během celého dne, není to nijak zabezpečeno a navíc je všude hluk, bordel a prach.

Neustále vypadává elektřina - několikrát denně, někdy jsou výpadky jen krátké a jindy to trvá. Večerní animační program ušel-mini disko a pak nějaký program i pro dospělé. Denní nemohu hodnotit, nevyužívali jsme.

Naprosto nepochopitelné pro nás navíc bylo, že wifi si musí člověk zaplatit (ale CK informovala dopředu) částka to není zrovna malá a wifi funguje pouze na recepci-což je tedy nepřijatelné, když už si to člověk zaplatí.

Hotel má krásně vzrostlou zeleň.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Naprosto krásné a čisté moře a pláže taktéž. Moře je vhodné pro malé děti a neplavce. Z rána je voda krásně osvěžující.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí není nic-což je ale avizováno CK. Široko daleko není vůbec nic.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Vzhledem k tomu, že máme srovnání s podobnými 5* hotely je tento naprosto nevyhovující. Za nás nedoporučuji a už vůbec ne pro rodiny s dětmi!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 115 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání