Napsat recenzi

Už nikdy vice

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2021
Přečteno: 1 463x
Recenze se líbila: 83 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Na začátku jsem byla nadšená okolím a nádherným mořem. Poté se ovšem stala hrozná věc. Z našeho pokoje číslo, který byl uzamčen! mi někdo ukradl peníze.

100 USD

50 Euro

a 2 zloté, o kterých si zřejmě někdo myslel, že jsou to mince - eura.

Peníze byly v peněžence, ve dvojitém dně mého kufru. Někdo si tedy dal práci, vytáhnul kufr z pod stolu, vyndal oblečení, prohledal jestli kufr nemá dvojité dno a vzal peníze. Celkem dost práce že...

Máme podezření na uklízeče, který místo aby se věnoval uklízení dost špinavého pokoje, tak raději prohlédal kufry :(

Ale mohl to být i muž, který nám přišel vystříkat pokoj proti komárům. Nevíme. To musíte vědět hotel kdo všechno z jejich zaměstnanců může chodit do pokojů hostů.

Překvapil mě velmi jejich přístup, když po nahlášení krádeže nám nějakými dvěma jejich pracovníky byly prohledány kufry (bez rukavic!!!) místo abyste hledali peníze u možného zloděje, který měl tudíž dost času, aby si je schoval.

Jsem velmi zklamaná a protože v České republice pracuji v cestovním ruchu v CK *** a ***, který posila do tohoto hotelu hodně turistu. A doufám, ze po přečtení teto recenze si to někteří klienti rozmysli.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Spina

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Nic moc, žádný výběr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Neochota

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Nádhera

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Nadhera

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Zklamání

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 115 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

MR: Kradení v Hotelech i z trezoru - 24. 9. 2022 9:39

Dávno před koronou v Istanbulu , Tunisu a Samra Hurgada ,tam ukradli dráhy telefon !!! Ale jak se k tomu postavil ředitel ,hnus . Čert zbabělý ,nakonec po nahlášení policii poslední den prý podíváme se do pokoje,autobus již čekal na odjezd k letišti A ejhle v trezoru otevřeném byl telefon!!!! Směšný trik jako malé dítě .Postupovali jsme dle mezinárodního práva a tak se zalekli nepříjemnosti. Ale někteří turisté ze západu mají velikou hotovost a to ty zbídačené vzrušuje a motivuje. Náš zubař byl lovit ryby na lodi a měl peníze zalepené páskou, stejně mu ukradli $ .A skříně na pokojích mají " zadní vchod" čili k vám může vlézt kdokoliv.Osobne nemám návod jak tomuhle predejit reagovat

Petr: Re: Kradení v Hotelech i z trezoru - 9. 8. 2023 9:28

Tvrzení, že skříně mají zadní vchod je opravdu zcela irelevantní, jestli tedy to slovo znáte. Zajímaly by mě vaše důkazy. Například naše skříň byla na straně zdi, za kterou bylo hned schodiště, po kterém jsme z pokoje scházeli dolů. Takže leda by zloději uměli procházet zdí... Bože. reagovat

abc@recenze.cz: Krádež - 25. 10. 2022 11:42

To je mi líto, že vás okradli, zrovna hledám recenze na tento hotel, byl mi doporučen cestovkou. Okrást vás můžou kdekoli, jedině nevozit cennosti, nebo je musíte mít asi u sebe. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání