Napsat recenzi

Recenze

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2023
Přečteno: 6x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprosto dokonaly

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Nejkrásnější dovolená, na které jsem kdy byla. Po příjezdu nás ihned zavedli do pokoje a po cca hodině až dovezli kufry a čekali bakšiš (s tím už člověk na dovolené počítá). Pokoj byl nádherný, prostorný a čistý. V recenzích jsem četla, že na pokojích byli švábi a štěnice, doporučuji zkontrolovat matrace apod a případně zazadat o vymenu pokoje - u nás vse v pořádku.

Trosku mě překvapilo, ze vodu dostáváte na pokoj pouze pokud si necháte uklidit (nechala jsem si lahve a vodu dotocila vždy z barelů, které jsou na recepci a u baru.

Jidlo je typicke egyptské, hodně sladkého, ale zákusky byly výborné a ne moc sladke, vyber masa chudsi, spíše ryby a grilované maso. Každý den testoviny a pizza, spousta zeleniny a pečiva. Dyska číšníci neočekávají, což je příjemné a mile mě to překvapilo.

Bydlela jsem v části GARDEN a neměnila bych. Hotel je spíše pro Čechy, ale vůbec nám to nevadilo. Byl tam klid. V části LAGOON byla hlava na hlavě a spíše cizinci.

Co se týká lehatek, tak si musíte privstat, protože už kolem 7 ráno jsou všechna lehátka obsazena. Dost tam hlidaji, jestli na nich jste nebo ne. Po cca hodině a půl vám seberou ručníky, které jsou na karty (v případě ztráty platíte 15 eur/karta). Svoje ručníky se nevyplati mít, ty berou jako první.

U more je vždy dost mista, ale nenalévájí tam alkohol (pouze pivo). Vse je sladke, drinky nic moc, priste bych si vzala vlastní alkohol.

More i bazény jsou strašně teple, jsou studené pouze ráno. Moře je jak v Karibiku krásně modré až tyrkysové. Vzadu (1km od břehu) se nachází korály a vůbec jsme neměli strach ze žraloka, protože se tam nemá jak dostat přes ty korály. Želvy jsme nevidely, jsou tam spíše ráno a hodně vzadu, je to spis o štěstí. Někdo viděl i delfíny a rejnoky.

Obchody v hotelu jsou strašně drahé, zkoušel 3 náramky za 100 euro, což je směšné. Vedle na plazi je taková chatrč a tam to mají levné. Jinak doporucuji vse koupit až na letisti.

Wifi je za poplatek 28 euro/týden/1 zařízení, ale od 1. 8. 2023 bude wifi zdarma a hotel má projít značnou rekonstrukcí - nejspíš i navýší cenu.

Nikdy jsem do žádného jiného hotelu nechtěla jet 2x, ale sem bych se ráda vrátila znovu.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Super

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Super

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 115 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání