Napsat recenzi

Pozor na přátelské zloděje!

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2023
Přečteno: 5x
Recenze se líbila: 42 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

Po příjezdu jsem dostal pokoj č. 6210. Asi nejhorší na hotelu. Neustálý hluk z okolí ve dne i v noci. Zvláště v noci se nedalo vůbec spát pro ten hrozný hluk z okolí. Na pokoji byl nefunkční tresor, proto jsem si dával pozor na peněženku. Buď jsem ji měl sebe, nebo zamklou v kufru. Přesto mi ti přátelští a vstřícní egypťani dokázali ukrást 600,-USD!

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Hrozný hluk z okolí ve dne i v noci. Zvláště v noci se mi zdál ten hluk ještě intenzivnější. Nedalo se vůbec spát. Zdálo se mi, že mne neustále někdo pozoruje.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava zajímavá. Rýže a zase rýže! A špagety pro italy! Polévky dobré, někdy více vody! Maso tuhé, kuře občas, ale mimiaturni, více kostí než masa. Ryby plné kostí. Jednou tuňák, docela suchý. Zákusky docela dobrý!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení hotelu přiměřené Egyptu. Ovšem 5*je poněkud nasazené! Personál vstřícný a přátelský, každý chce být kamarád!

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž a moře typické egyptské. Kupodivu korály žádné, jen jedna caretta, kterou chtěly všechny baby z Ostravy pohladit. Asi brzy zdechne, bo nemá klid.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Typické egyptské, čili bordelo maximo!

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Vzhledem tomu, že mi přátelští a vstřícní egypťani ukradli 600, - USD poslední den pobytu, je celkový dojem velmi špatný! Taky ten kontrolní den na letišti při odjezdu mi nedal šanci být nadšenéj z pobytu v Egyptě. Jakéjsi chlap tam vykrikoval hned u vchodu, že chce vidět voucher! To mi nikdo neřekl, že na letišti budu muset mít voucher. Do Egypta jsem jezdil rád, ale po této zkušenosti, že mi přátelští a vstřícní egypťani dokázali ukrást 600, - USD poslední den pobytu už nikdy do Egypta nepoletim!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 115 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

BM: To je velká ztrata - 20. 11. 2023 10:11

Bohužel i náš okradli v Turecku,Polsku ,Tunisu pokojské,ale bylo to ca tisíc korun v 91 . Vždy že zamčeného kufru.Náš zubař rybařil v Egyptě uzavřená společnost,ale ukradli mu 100 $ z páskou prelepene peněženky, vše dál zloděj přesně do původního stavu,jen bez $. reagovat

Tom : Divný - 21. 11. 2023 10:26

Pokud nešel trezor měl jste žádat o jiný pokoj Hotel není plný. A ten hluk je divný v řadě které uvádíte byl vždy absolutní klid. reagovat

Jiří Trunkát : Re: Divný - 21. 11. 2023 11:21

Zkuste tam zajet a nebudete věřit vlastním uším! Nevím, kdy jste tam byl, ale teď je tam příšerný hluk. Byl jsem rád že jedu domů! reagovat

Martina: Stejný hotel - 2. 1. 2024 18:22

Byla jsem ve stejném hotelu, trezor byl nefunkční, proto jsem si peníze dala do kufru, který měl dvojité dno. Bohužel silhavy uklízeč, který uklizel pokoj prohledal věci a ukradl mi vše, co jsem měla, takže asi 6000 kc. Měla jsem tam o 2 zlote, vzal i ty. Řešila jsem to hned, přišel nějaký šéf s ochrankou, prohledali mi cely pokoj, jestli mi ty peníze někam nezapadly, mezitím měl uklizec možnost peníze schovat, pak sli prohledat jeho ubikaci. Bohužel se peníze nenašly. Po návratu jsem psala do hotelu několik e-mailu, avšak bez odezvy. Tento hotel určitě nedoporučuji. reagovat

Jiří: Re: Stejný hotel - 6. 1. 2024 17:41

Oprava :Dream Lagoon a hotel rozhodně nedoporučuji! Jestli vás ovšem láká to dobrodružství, že vám ukradnou prachy, tak v tom případě je tento hotel velmi vhodný! Poslední večer vám někdo zaklepe na dveře pokoje, ale nikdo tam nebude! To uklízeč zjišťuje, jestli jste na pokoji nebo na večeři, aby mohl začít krást! Tak začíná to opravdové dobrodružství v Egyptě! reagovat

Jiří: Uklízeč - zloděj - 6. 1. 2024 17:25

V hotelu Blu Lagoon. Platí zásada, co si uklízeč ukradne, to mu patří! Proto tam maji nefunkční tresory! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání