Napsat recenzi

Naprostá katatrofa

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2021
Přečteno: 5 475x
Recenze se líbila: 126 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 5
  • kousance štěnic kousance štěnic
  • snídaně snídaně
  • bordel a strašlivý výběr bordel a strašlivý výběr
  • ohřev jídla pro hosty hotelu ohřev jídla pro hosty hotelu
  • karta na pokoj karta na pokoj

Hned na úvod chci říct, že jsem v Egyptě po 10 a tento hotel jelikož je uveden 5* očekáváte nějaký standart. Příjezd z letiště na hotel probíhal bez komplikací a po 40min. jsme byli v hotelu. Hned nám dali pásek all inclusive, což bylo velmi příjemné a že máme jít se hned najíst, než budou připravené pokoje. Nechtělo se nám čekat, tak jsme na recepci pánovi hned nabídli 20 dolarů, aby jsme měli hned připravený pokoj. Na peníze tu vždy slyší, podotýkám, že jsme si v ČR připlatili za část Lagoon, bohužel byl hotel plný, tak nás dali do části Garden. Pokoje vybydlené, naprostá katastrofa, ani můj pionýrský tábor neměl takové dřevěné postele a tím horor začíná. Hned jsem šla reklamovat pokoj na recepci, poslali nás ať se najíme, že to pak vyřeší. Restaurace??? Divím se, že lidé z toho jak je jídlo připravováno, ještě nic nechytili. Špinavé ubrusy na kterých bylo zaschlé bahno, příprava omelet atd, větší špínu a bordel jsem ještě nezažila. Pracuji v gastronomii, jako manažer hotelu a kdyby jsme toto provozovali v ČR, tak nás okamžitě hygiena zavře a napaří obrovskou pokutu. Fronta na pivo, když jsem si šla dát pivo podruhé chtěl bakšiš, jinak ať si ho koupím.... jídlo jsme tam nejedli vůbec nikdo. Okamžitě jsme vše začali řešit s delegátem, ale bohužel nám bylo sděleno, že na náš hotel bude moc přijet až ráno, že tam budeme muset přespat. Upozorňuji, že špína se konala i na večeři. Šli jsme tedy všichni znechuceni spát. Ráno nás vzbudila naše kamarádka se svým synem pokousáni nééé od komáru štípance vypadají jinak, ale od štěnic, jelikož do tohoto hotelu jezdí převážně Ruská klientela. Štípance měli po celém těle, strašně je boleli a časem zhnisaly. Delegát opravdu dorazil ve stanovený čas a vše s námi začal řešit. Každopádně po několika hovorech do ČR s ***, který nechtěl s námi nic dořešit a stále se odvolával na delegáta a delegát na svého šéfa a ten zas neměl nic řešit s českým delegátem. Vznikl začarovaný kruh, východisko bylo, že si máme najít jiný hotel ve stejné kategorii, ale na našem internetu. WI-fi na hotelu, která je zdarma je velmi pomalá a stránky s nabídkou hotelu musíte pouze na své wifi, dle Vašeho operátora. Nakonec jsme po 3 hodinách dohadování a peripetii, našli volný hotel a museli jsme všichni doplatit 6800,- Kč na osobu a přepravu taxikem na jiný hotel. vybrali jsme hotel Hotel Jaz Grand v Marsa Alam a servis a jídlo a ubytování bylo už super za co jsme si zaplatili hned na začátku a je adekvátní 5* hotelu. Dodnes řešíme s *** reklamaci-snaží se s reklamací nesouhlasit....ale vše dáváme na Čekou inspekci a kancelář pojistitelů a našemu právníkovi, protože tohle není o tom, zda jsme či nejsme zhýčkaný, ale že je to zdraví nebezpečné a je to na zavření Hygienou.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje- zničený nábytek

Štěnice na pokoji

Sprchový kout plesnivý- špína, plíseň, povlečení , které bylo zaprané, zažloutlé

Osušky před rozpadem

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Dle hygienických směrnic pro Evropskou klientelu na zavření

špinavé ubrusy od bahna

špinavé nádobí-špatně umyté z myčky zaschlé zbytky jídla

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Super to mohlo být před 20 lety.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Super

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

zahrady jsou nádherné a nádherné jsou bazény

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Zahrady a bazény super, ale pokud chcete na hotelu jíst a nebo spát, na zavřen hygienou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 56
z 110 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Soňa: Dream lagoon - 14. 6. 2022 13:51

Nevím, dnes jsem se vrátila z tohoto hotelu kam jsem jela i po přečtení této recenze a naprostá paráda! Mám procestováno opravdu hodně od Asie až po Ameriku a mohu říci 100% spokojenost, čistota, plno jídla pro kamarádku dělali i bezlepkové večeře, obědy, snídaně jako, Pizza, lasagne, palačinky atd. Určitě se tam celá rodina ještě vrátíme. reagovat

Mayo: Re: Dream lagoon - 25. 7. 2022 23:37

Ďakujem vám za recenziu, nakoľko zajtra tam odchádzame a naozaj sme už mali obavy, po prečítaní tej prvej veľmi zlej recenzií. reagovat

Veronika Rychlik: Re: Re: Dream lagoon - 29. 7. 2023 2:46

Dobrý den moc prosím jaký To tam je taky máme jet a ja jsem z toho zdrcena ze je fontán hrozné reagovat

Jiří: Je nad čím přemýšlet - 29. 6. 2022 8:28

Je to opravu k zaražení-hodné dá se říci, že nic horšího jíž nelze napsat. Také jsem nikdy neviděl tak hojný vyloženě útok od štenic na obličej a to za jedinou noc. V Egyptě jsem byl již mnohokrát a jsem si jistý, že bych nafotil i horší snímky ovšem kdybych chtěl. Nezbývá nic jiného než se obrnit, přečíst si i další recenze vydat se tam a posoudit sám. Jinak děkuji za upozornění. reagovat

Lenka : Lol - 7. 10. 2022 14:53

Tak takové osypky mám také! Je to neskutečná hrůza!!!!! Ale ze slunce! Toto od štěnic není. Slunce tady peče jak gril. My máme pokoj krásně čistý, v koupelně taky. Jsem v části Garden. Záleží jak se fotky vyfotí! Že?! Fotka z kuchyně je z místa kde dělají vaječné omelety s mixem zeleniny...., kam jako podle Vás mají dávat skořápky? Utíkat s každou do kontejneru, když je tam fronta? A ten ostatní svinčík co jste fotila, dělají nenažraní hosté! Když přijdete mezi prvními, tak je to naleštěné jak zrcadlo. Když někdo přijede na hotel a chová se se jak prase, tak to i tak vypadá. Já lítám 3x ročně všude a za mě pohoda. A každý cestovatel ví, že 5 hvězd v Egyptě je jak 3nebo 4 někde jinde. Potkala jsem zde několik klientů, co jsou zde po 3 a nemůžou si vynachválit..... Hnidopichum zdar! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání