Napsat recenzi

Nabídka od CK ***

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 814x
Recenze se líbila: 86 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel, který CK prezentuje jako 5* vůbec tomu neodpovídá. Jak s nabízenými službami tak i s ubytováním.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Náš pokoj byl udělán ze 2 lůžkového pokoje. Byli jsme 3 dospělý osoby a jedno dítě. Tak proto jsme měli dvě přistýlky a z toho jedna byla rozbitá. Dále pokoj nám byl předán jako uklizený a čistý. Při příchodu dveře nešli otevřít klíčem, lůžkoviny pošlapané a špinavé, pro 4 osoby pouze dva ručníky a 2 balené vody, i když jsme měli mít vše 4x . Tak jsme každý den museli delegáta i recepci upozorňovat, že to stále není v pořádku. . Minibar vůbec nechladil a ten nám byl vyměněn až po velmi nasraném výrazu a komunikaci s delegátem až ke konci pobytu. Hrůza.

Ještě jsme si přivezli štípance na těle. Nevím jestli to byli komáři a nebo ještě jiná havěť.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Byl výběr z jídla, ale maso neumí připravit bylo velmi tuhé. Pečivo občas tvrdé a hlavně nápoje vůbec nebyli studené.

Míchané nápoje alkoholické se nedali pít. Teplé a hlavně Gin nechutnal jako Gin.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Přistýlka pro dospělou osobu mě v takto prezentovaném hotelu 5* nepřijde adekvátní. U druhé přistýlky odpadli nohy.

Při jakékoliv prosbě slušnou formou, že něco není v pořádku to nebylo splněno a napraveno.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře bylo fajn, ale dlouho jdete než je hloubka. Stačilo by opravit po sezoně lehátka. U bazénu jedna velká katastrofa. I když tam byly cedulky, že po 1 hod. bude ručník odebrán tak nebyla šance si lehnout u bazénu, protože nevím v kolik hodin se tam ty ručníky dávali, ale už v 7.30 hod. byla všechna lehátka obsazena ručníky. A nebyla pak šance si někam lehnout. Bazén sice čistili, ale v komplexu Garden to bylo otřesné, protože odpadky v bazénu a chování některých návštěvníků zahalených od hlavy až k patě bylo tristní a již se Vám pak do bazénu nechtělo nebo jste šla jinam.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Velká zahrada, pečovali o ní, ale ranní zalévání splaškami to bylo výživné.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Velké zklamání. A to bylo poprvé kdy jsem si řekla, že už chci domů po dvou dnech.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 115 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání