Napsat recenzi

Jiří

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2023
Přečteno: 229x
Recenze se líbila: 52 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Proboha, jenom to ne !

Byl jsem v Egyptě po 5té, ale tohle. Nemám slov.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Špinavý pokoj, zaprané prádlo, Bylo to šedé s fleky, hnusné. Areál pěkný, zahradníci se opravdu činí, je to překrásné prostředí. Ale budovy a jejich vnitřky. Vše je už dávno za zenitem. Ale ani snad to by mi nevadilo, jen kdyby to nenazývali 5*. To opravdu nemá úroveň. Já si nikdy nestěžuji, snažím se pochopit, že ne vždycky se vše podaří. Ale tohle Ne !

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

12 dní stále stejná strava. No nakonec to přežijete, ale jel jsem do 5-ti *. Nakonec jsem už raději občas i jídlo vynechával. Pivo nalévá do kelímku 150 ml. a předává ti ho. Když mu dáš dolar, trochu to vylepší a místo 80ml doleje na 100. Shrnu to. Jednu láhev piva rozlévá do 4 kelímků. Když tam jdeš po druhé, už hloupě na tebe kouká, co otravuješ. Víno k obědu a k večeři naléváno tak, jako dostávám na ochutnávkách. Když chceš více, s neochotou ti mírně přidá. Ne nikdy více.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál požaduje vyzývavou formou bakšiš za služby které máš zaplacené. Třeba to pití, nebo pitnou vodu na pokoj. Pokud mu ho nedáš, jedná s tebou jako s dobytkem a dává ti najevo že jsi nežádoucí.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pěkné a to bylo to jediné co mě tam podrželo. Velká prostranství, možnost sportu, skvělí animátoři kteří neotravovali, ale dělali program. Pingpong, síť na voleybal, fotbal, koule, cvičení , strečink, cvičení ve vodě, dostatek lehátek a krásná voda v moři a slunce. Ale nakonec, kvůli tomu jsem tam jel.

Takže mé pocity jsou úplně rozhozené. Na jedné straně se převážná část personálu snaží, na druhé straně si myslím, že ryba hnije od hlavy a ta další část personálu v tom jede s hlavou a pobyt ti dokáže znechutit.

Závěrem ale jednoznačně už bych sem nejel.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Nevím, z hotelu jsem nevylezl. Pouze na pláži za hotelem ležely a prodávaly beduínky korálky. Mnozí je litovali a nosili jim z hotelu jídlo a jaké jsou chudinky. Já jsem si všiml, že jak byly všechny na kolenou zahalené, tak jim pod těmi hadry svítil na mobilech internet. Ale děti běhaly okolo Vás a tahaly Vás ke korálkům. Prostě hrozná bída

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Sem už bych nikdy nejel. Ani zadarmo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 115 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání