Napsat recenzi

Dream Lagoon, Aquapark Resort, Marsa Alam

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 10x
Recenze se líbila: 58 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel neodpovídá 5*, spíše 3*

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Nejprve jsme byli ubytování v Lagoon, chtěli jsme být blíž k moři, číslo pokoje bylo přes 5000, druhý den večer nás čekalo nemilé překvapení na toaletě...Šváb. okolo toalety byla špína a asi i plíseň. Nicméně další den nám pokoj vyměnili za daleko lepší.ve starém pokoji vypadavala několikrát denně či za večer elektřina, v novém pokoji se nám to nestalo ani jednou. Nový pokoj čisté vymalovaný, zrekonruovaný, to se nedá říci o tom původním. Trezor nás trošku pozlobil.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Dá se vybrat, ale nic moc, pokud přijdete na oběd a večeří později, již není na výběr z dezertů..za mě výborná pizza, těstoviny, polévky.hranolky pouze u baru do 17:00 h a dlouhé fronty. Ráno na palačinky a vajíčka fronty.

Za 12 dní jsme měli pouze 2x zmrzlinu, škoda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

V sezóně opravují bazén. Aquapark v provozu každý den pouze od 10-12 a 14-16 h. Za mě stačí, jinak bysme u moře nebyli snad vůbec, kvůli dětem.

Ručníky na pokoji poutě dva a dvě osušky. Pro 4 osoby jsme dostávali pouze dvě 0,5 l lahve za den. Pokud chcete lehátko u bazénu, tak si musíte přivstát, protože v devět ráno již jsou na lehátkách ručníky, je jich tam málo.

Animační programy pro dětí - minidisco super, poté další program byl také pěkný.

V hotelu pár obchůdků.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Vše super, pozvolný vstup, velmi pozvolný. Pokud si chcete hned zaplavat, tak fakt ne. V moři korály, barevné rybky, krabi, hvězdice, želvy, krása. Odpoledne moře dost teplé, osvěží spíše po ránu. U moře lehátek dost, ochotni zaměstnanci, vždy lehátka připravili.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Za hotelem poušť. Nic tam není.vyjeli jsme na výlet do Abu Dabab, bylo to tam krásný, barevné korály, rybky a želvy, super delegát Farina, doporučuji.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Hotel neodpovídá 5*, v okolí hotelu toulaví psi i kočky, bylo nám jich líto, kočky nebyly hladové, lidé je krmili, pejsci také dostali. V hotelu nádherná zahrada.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 115 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Viktor: Celkový dojem - 29. 3. 2024 9:51

Byl jsem naprosto spokojený, slušný jednáni a pohodička .Výlety moc se mi líbyli doporučuju reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání