Napsat recenzi

Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 840x
Recenze se líbila: 83 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásné moře, ucházející pláže, ale přesto nemohu doporučit. Vše se dá přežít, ale jejich kuchyně je tragická. Až vymění všechny kuchaře (jednou jsem už šel kuchařovi jídlo vrátit protože jsem o hovězí ohnul nerezovou vidličku - před tím jsem byl 3x trpělivý, ale toto už jsem bral jako z jejich strany naschvál :-)). A dále, bylo by dobré aby tam údržbáři opravdu pracovali, na pláži je málo lehátek a ještě jsou rozbitá a je to škoda protože je tam dostatek místa pro dalších x-lehátek. Bohužel. Hotel má 5* dle nás s odřenými uši 3* by bylo lépe vypovídající.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Úklid byl v pohodě, chodili sice nepravidelně (někdy ráno, někdo po obědě, někdy odpoledne), ale vždy uklidili a přinesli co měli. Co je zajímavé, jsou v pokojích komáři. Doporučuji repelent , je jich tam opravdu dost a ....štípou. Nábytek je vidět že je dost používaný, trezor nefunkční, a klasické arabácké stavební nedostatky.Na pokoji není Wifi, a na recepci je na dnšní dobu neskutečně drahá. Můžete si koupit jejic sim kartu, ale je to opravdu drahé - středověk.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Velké zklamání. Ani jednou nedovařili brambory, výběr byl hlavních jídel byl neustále totožný (jako vařenou rybu, velmi tvrdé hovězí i kuře se fakt nedá jíst celých 12 dní co jsme tam byli. Nabídka ovoce a zeleniny je na Egypt průměrná. Zákusky mají ale výborné. Takže cukráře tam mají super, kuchaře hrůza. Pomalí a líní číšníci, které musíte neustále o něco žádat. Požádáte o příbor a přinese nůž ..ok tak co vidličky? Ok tak za 2 minuty přinese vidličky a co ubrousky?? Ok přinese časem ubrousky. Dále jsou zde problémy s pitím...neustále nefunkční nápojové automaty a tak se tvoří fronty. Prý tam měli docela prý dobré těstoviny (dle ostaních členů rodiny). Snídaně byly velmi chudé co se týká nabídky v Egyptě a jejich uzeniny se fakt nedají jíst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Prostě arabárna. Utržená anténa od TV, nefunkční trezor na pokoji, venkoní světlo nemá vypínač .. takže musíte vyšroubovat žárovku, deratizace venkovního hmyzu asi nějakou špatně spálenou naftou každý večer cca v 18:00 takže akorát když si chcete sednout ven na terasu. Ale jinak jsme měli pokoj na krásném místě s výhledem na moře a velmi pěkně udržovanou a zelenou a rozkvetlou zahradu.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Ostrý písek (asi drcené mušle) v místě kde jsou lehátka (který je ale málo a jsou ještě dost poškozené) je písek jemný. Vstup do moře je velmi dlouhý . Snad 100m jdete po písčito kamenitém dně než se dostanete do hloubky kde by se dalo plavat. Moře ale byla nádherně čisté a díky zátoce byly vlny velmi malé. Moře a pláže jsou zde velmi krásné.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

A areálu hotelu je to relativně velké a pěkné a udržované. Za hranicemi hotelu....stavební odpad, poušť....nic.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Kdyby byly v kuchyni skutečně kuchaři, kteří umí uvařit aspoň základní jídla (jako neumět uvařit brambory, hovězí-jako guláš a pčené kuře a to ani jednou) a strava byla jak na snídani, tak večeři pestřejší, určitě bych tento hotel mohl doporučit. Kdyby zde prodávali nebo podávali alkoholické nápoje (i v malé míře) ale které se dají pít...první den jsem ochutnal gin a měli jsme pocit že nám dali ředidlo, ostatní alkoholické nápoje hnus, takže byla abstinentská dovolená, určitě bych řekl známým, to moře výhled z pokoje na něj stojí za to. Jo pozor, když máte výhled na moře tak musíte poslouchat diskotéku do cca 0:00 h a občas máte pocit že místní DJové se předhánějí kdo to dá hlasitěji. :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 115 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání