Napsat recenzi

Drea, Lagoon 7/2022

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 1 335x
Recenze se líbila: 86 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedná se o hotel s 95% české klientely. Původně jsme měli zaplacený u *** cestovní kanceláře jiný hotel. Co nedoporučuji je cestovní kancelář ***, ačkoliv jsem s touto cestovkou již několikrát před covidem cestovala, tak vzhledem k poslední zkušenosti to tentokrát s *** bylo opravdu naposledy. Hotel odpovídá svým vybavením spíše tří ,max. tří a půl hvězdě. Nicméně v Egyptě se s tím musí počítat. Jídelna prostorná, personál vstřícný. Delegát cestovní kanceláře si několikrát otevřeně řekl o bakšiš pro řidiče a instruktory na výletech. Jsem zvyklá bakšiš dávat, ale když si o něj někdo otevřeně řekně:(

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Učila jse s kamarádkou uklizeče uklízet. I když jsme dali ručníky dle pokynu do umyvadla, ručníky byly vyndány a poskládány:(, nově vyprané za celý týden ani jednou. Bakšiš jsme nechali, bohužel bez odezvy.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídelna prostorná, personál vstřícný, pestrá strava, každý si zde najde své. Stále je potřeba počítat s tím, že nejste v Evropě, nicméně opravdu bylo z čeho vybírat, včetně čerstvých grepů, pomerančů a zeleniny.

Jediné co mne překvapilo byly toalety vedle kuchyně. Podotýkám, že jsem neměla odvahu nahlédnout ani do kuchyně ani na toalety.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

No nevím, co napsat, velmi záleží na jednotlivci, s kým se potkáte. Bar na recepci za dolary, tedy aspoň to na Vás zkusí. Klimatizace v prostorách špatná, vypadával proud, ale aspoň jsme zjistili, co nás a jak to bude asi za pár měsíců vypadat u nás doma. :)

Ochotný personál na pláži, u plážového baru. Jeden namachrovaný animátor, zejména, když se objevila dvacítka v bikinách, to pak předváděl takové taneční kusy, které ti co netančí neměli šanci pochopit. Ostatní animátoři příjemní, milý, nemají to zrovan lehké bavit celý den tolik lidí, otevřeně, kdo z nás by tohle dal .

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž čistá, potkali jsme místní dva pejsky a pár koček. Madrace starší, ručníky, když máte kliku tak nové a vypravené. Průšvih příliv, odliv, tato pláž je vhodná pro rodiny s dětmi. Korály přímo proti pláži nenajdete, ale když budete hledat kousek v levo, tedy tak 200m,:)

Viděli jsme želvu, perutýna, rejnoka jak černého, tak s modrými puntíky. Barva moře, nádhera, tyrkys, teplá voda, průzračná voda. Korálový útes fakt daleko, takže žádné vlny nečekejte.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Obchůdky mimo areál nejsou, areál je na samotě. Obchůdky v areálu ano, několik, a doporučuji hodně smlouvat. Já to neumím, nemám na to povahu, i když vím, že v těchto končinách je to už společenský zvyk se o ceně dohadovat. Vedle hotelu prodávají místní ženy náramky. Dá se usmlouvat 3 ks za 5 dolarů a plus jeden dostanete na cestu :)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

I když jezdím do Egypta za šnorchlováním a mořem, a zde je docela hezké, znám i jiná místa, kam se v budoucnu budu chtít vrátit. Moc jsme se s kamarádkou na dovolenou těšily, celý rok odkládaly kačky, a velmi mne zklamala cestovka a její přístup a nakonec vyšší cena, než u předem vybraného hotelu? A změna týden pře odletem? Zjistili jsme, že nejsme jediní s kým Blue style vycloumal. Na pláži jsme hovořili s dalšími rodinami a ta dopadly.......Po přistání jím delegát sdělil, že je jejich hotel obsazený a dostaly ubytování v jiném hotelu. Delegátka situaci řešila laxně. Za mne bych se v Egyptě nebála Breika Bey hotel, Utopie Beach hotel, jinak, kdo se schce potápět, krásný je Sharm.Tam ale doporučuji znalost ruského jazyka:)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 115 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání