Napsat recenzi

Ano je to pravdivé.

Recenze hotelu Dream Lagoon & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 11x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Hotel je tak na 3 *** , na recepci vás nechají naschvál sedět až do 14 h. pokud nedostanou 20 dolarů , pouze moře je slušné a jídelna v Lagoon části , jídelna v Garden - je katastrofa . Když to celé zhodnotíme v Marse máme projeto 14 hotelů tak týden za 9 tisíc je tak akorád , ale ne za 15 a více . Bakšiš rádi dáváme těm co si ho nějak zaslouží - a velice nás irituje že ho na recepci vyžadovali a už se to děje v autobuse a delegáti je v tom podporují .

Ubytování  průměrně (3,3/5)

nic moc

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

v jídelně v Lagoon to bylo slušné ale katastrofa byla jídelna v Garden , zažili jsme obě během pobytu tak mohu hodnotit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

nic moc

Pláž a moře  průměrně (4/5)

slušné .....

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

zahrada pěkná

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

nic moc za ty peníze .......

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 60
z 115 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jitka: Velké zklamání - 16. 9. 2023 17:39

Tento hotel nedoporučuji. Odpovídá tak 3☆. Po příletu jsme museli čekat 6h na recepci než nám vydali pokoje. Pokoje jsou již zastaralé. První tři dny nám chyběly ručníky. Vodu nedoplňovali. Museli jsme si stěžovat na recepci, abychom měli alespoň to, co je psané CK. Jídlo nestíhají doplňovat. Skladba jídla byla víceméně stejná. Pití dávají do plastových kelímků 1,5 dcl. Dopolední a odpolední svačina formou hranolky nebo tenkého plátku masa v housce. Nabídka ovoce ve formě nakrájeného jablka nebo hrušky, pár kousků vína a žlutého melounu. U hlavního jídla chyběli sklenice, proto nenatočí pivo. Pečivo občas suché. Moře je hezké, ale pro starší lidi je daleko. Tak k němu ani nechodili. reagovat

Zkušený cestovatel: Jó, časy se mění.... - 16. 9. 2023 17:41

Vážený kolego, ano, máte plně pravdu v tom, že jsme byli léta zvyklí, že v EG ubytovávali nás Čechy z nočních letů skoro vždycky ihned.... ale nárok na to je opravdu a celosvětově až ve 14:00 (téměř v celém Karibiku dokonce až v 15:00). Tak mne dost překvapuje, že i tak častý návštěvník této země jako Vy to najednou bere jako ústrk - spíš si spočítejte, kolik jste ušetřil za ty předchozí pobyty ... určitě budete ještě dost v plusu ! Ano, 20 $ není úplně zanedbatelné, jestli je to za celý pokoj, 10 za osobu snad přežijete i příště - stejně to skončí v kapse personálu, takže v podstatě jde o větší bakšiš. A pořád máte možnost volby ! Já cestuju hodně pracovně po ČR i celé EU, ale zde jsou ty ceny za 'erly check-in' klidně 35 EUR (a sem tam to prostě není možné vůbec). Tu kritiku bych spíš obrátil vůči našim CK, tam by na to měli upozornit s ohledem na čas letu, případně to nabízet jako jasnou službu nadstandardu. reagovat

Boda: Re: Jó, časy se mění.... - 17. 9. 2023 19:24

Ano pane na takové rejpali jsme zvědaví všichni ........dále raději nepokračuju ......ještě napište že tato vláda je skvělá ....B. reagovat

Ivan : Tak už to víme, za vše může vláda... - 19. 9. 2023 19:33

To se nám to vyjasnilo - z celkem objektivní a věcné reakce na hodně subjektivní kritiku bude problém politický ! Panu stěžovateli bych doporučil, aby se zlepšil jak ve čtení (ty ubytovací časy jsou opravdu ve všeobecných podmínkách všech CK), tak v pravopisu (to i-y se nedaří) - zkušenému cestovateli pak z vlastní zkušenosti radím, aby ty projevy vlastní lakoty přecházel bez povšimnutí, je to nad IQ jejich původců a tedy boj s větrnými mlýny. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání