Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Calimera Habiba Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 835x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Byly jsme na dovolené v Marsa Alam v hotelu Blue Club Calimera Habiba Beach Resort od 19.8 do 30.8. a bylo to pro nás nejkrásnějších 11 dní, které jsme na dovolené prožily.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování v bungalovu bylo příjemné a krásné se vším všudy co jsme na dovolené potřebovaly. Měly jsme rodinný bungalov, který měl malý pokojíček, obývák a velkou ložnici s koupelnou a záchodem. Pokoj byl čistý a krásně udržovaný.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Kuchaři po celých 11 dní pro nás připravovali chutná jídla a velký výběr což pro nás velké jedlíky bylo úžasné! Byl velký výběr ovoce, zeleniny, pečiva a masa, takže i ten největší rýpal si tam přijde na chuť. Od hotelu jsme měly jednu večeři v Italské restauraci zdarma osobně bych po svojí zkušenosti doporučila si u nich dát pizzu, protože těstoviny, které jsem si tam objednala byly jako jednohubka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

S vybavením jsme neměly jediný problém. Personál byl velmi milý a komunikativní bez jediné chybičky. Rádi se od nás učili nějaká česká slovíčka.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Lehátka u pláže byla skoro furt prázdná, takže s hledáním místa nebyl žádný problém. Trefily jsme zrovna to období, kdy ve dne je odliv a v noci je příliv, proto jsme jezdily autobusem zdarma, (je třeba si ho předem objednat) na písčitou pláž Abu Dabab, která byla vzdálená asi 15 minut od našeho hotelu. Lehátka byla zdarma, ale protože na pláž jezdilo spousta turistů byl jich nedostatek, ale to nám nevadilo, protože jsme většinu času byly v moři. Nebo jsme také chodily na molo, které bylo od našeho hotelu vzdálené zhruba 10 minut chůze pěšky.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolo hotelu je málo obchůdků, ale i v těch málo se dalo sehnat vše co jsme potřebovaly.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Tato dovolená nás velmi překvapila a doufáme, že se tam zase někdy podíváme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdenka: super dovolená - 17. 8. 2014 6:17

Takže vy nejezdíte na dovču kvůli pláži a moři? U Vašeho hotelu byl odliv, jezdili jste na Abu Dabab, a přesto to byla pro Vás super dovolená? Nechápu. reagovat

Marcela: Re: super dovolená - 17. 8. 2014 8:40

Jezdíme na dovolenou kvůli moři, ale i moře u hotelu se dalo koupat, protože tam byla malá lagunka reagovat

štěpa: Re: Re: super dovolená - 17. 8. 2014 20:54

asi dva stejně pojmenované hotely na stejném místě... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání