Napsat recenzi

super dovolená

Recenze hotelu Calimera Habiba Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 432x
Recenze se líbila: 491 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Super dovolená, kterou jsme si užili s dcerou se vším všudy. Kdyby jsme se měli vracet do nějakého hotelu, tak to bude zrovna tento.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování je v domečcích po celé rozlehlé zahradě. Měli jsme to štěstí, že jsme byli hnedka u hlavního bazénu. Domečky jsou obyčejné, ale bez špíny, úplně v pohodě. Hodně mravenců jsme měli ve spr.koutě, ale vždy pomohla voda, která je spláchla. Na pokoji je jak klimatizace, televize, lednička, ve které je denně půl litru vody na osobu. Elektrika funguje pouze na zasunutí klíče do nějakého zařízení ve zdi.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava super, pokaždé jsme si vybrali. Výborné měli polévky, dorty, zákusky, na grilu dělali ryby, maso. Těstoviny dcera střídala se všemi omáčkami co tam nabízeli. Italsky šéfkuchař to opravdu umí. Na oběd jsme do rest.nechodili - u hlavního bazénu bylo polední občerstvení zase těstoviny, ryby maso,polévky, zelenina.....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Místní se opravdu snaží, aby bylo vše v pořádku a nic lidem nechybělo. Vše bylo na jedničku. Využívali jsme dětský club, ve kterém byla dcera každý den, taky jsme si zacvičili zumbu, zahráli golf.turnaj. Radim, Kamila a Nicol čeští animátoři jsou pravdu skvělí.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře je opravdu teplé jako kafe, hodně je ale i kamenité, takže boty do vody v každém případě. Hodně jsme šnorchlovali z mola, krásné korály, ryby jdou vidět i z mola jen na pohled.

Tento hotel nabízí pro klienty CK využité aquaparku zdarma (narozdíl od německých CK 1-2 za pobyt). V aquaparku pomalu nikdo není, v klidu se děti i dospělí povozí a nemusí se "prát" o podložky a naf.kola jak jsme zažili loni na jiném hotelu. Super. Aquapark je pěšky od hotelu asi 5-7 minut, jinak sváží lidi hotl. autobus tzv. TAF TAF snad co půl hodiny tam i zpátky, samozd. zdarma.

Z hotelu se může jezdit zdarma hotel.busem na pláž Abu Dabbab, kde je přímo písečná pláž. Viděli jsme jak korály, ryby, ale i karety a rejnoka. Na bus se zapisuje den předem na cestu tam i zpět. Řidič si vše zapisuje a jak na pláž tak z pláže bez vás neodjede. Měla jsem z toho obavy, ale bez jediného problému.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

okolí, tak je to poušť, nikde nic. Z hotelu nalevo jsou 3 obchůdky, od italské recepce taky 4 a od vedlejšího Kahramana je jich tam taky pár. Nakoupit se dá, co člověk potřebuje. Hodně lidé kupovali tzv. Conversky za 15dolarů.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hotel super se všemi službami,teplým mořem i bazény. kdyby jsme se měli vrátit někdy do nějakého hotelu byl by to určitě tento.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

pepino: Díky - 14. 7. 2014 21:54

Zdravím vás :-) Zítra odlétám s dětičkama do tohoto hotelu tak jsem si rád přečetl vaší recenzi... Díky za ní!.Snad budu spokojený jako vy :-) reagovat

petra: Re: Díky - 15. 7. 2014 11:20

Určitě byj ste měli být spokojeni. Co jsme tam byli dnů, tak tam nebyl ani jeden člověk nespokojen. Mějste se tam krásně. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání