Napsat recenzi

Nic moc

Recenze hotelu Calimera Habiba Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 125x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 28
Videa: 0
Komentáře: 4

Původně pětihvězda spadla na tři hvezdy. Podvod od CK *********.

Po príjezdu na hotel, neprišel zastupce CK, takže zklamání už na začátku.

Dávám jen negativní fotografie, ty pěkné má na webu cestovka.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje děs!!! Hodně staré vybavení, značně opotřebované. Koupelna katastrofa. Plíseň, rez a špína. Přistýlky volně v podloubí pokojů. Desítky mravenců v koupelně.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava pořád stejnotvárná každý den. Ale celkem chutná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu je starší a proto hodně opotřebované. Personál celkem ochotný. Služby nic moc. Celkem pěkná zahrada.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře - na koupání pouze laguna, ideální pro menší děti, voda tak po pás, pláž korálové podloží, boty do vody nutnost. Lehátek dostatek ale vše opět staší. Přes molo vstup na překrásné korály, možná krásnější než na pláži Abu Dabab. Cca půl dne odliv takže hurá do aquparku nebo na bazén.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Prostě Egypt, poušt a nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Nic moc - u CK budeme reklamovat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 38 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

š.: souhlas - 20. 8. 2014 20:56

jsem zvědavá, jaký bude výsledek reklamace.My jí podávali v pondělí a do dneška ticho po pěšině :-( reagovat

Věra: Re: souhlas - 21. 8. 2014 8:27

Prosím napište mi váš email abychom se mohli vzájemně informovat o reklamaci. Děkuji ze zákona mají 30 dnů od podání. Balounova.v@seznam.cz reagovat

Albi : Re: souhlas - 14. 2. 2016 22:45

Tak ve středu proběhne první soudní jednání. Samosoudce již vydal před cca půl rokem rozhodnutí o finanční náhradě za zkaženou dovolenou. Bohužel B*** s**** podal odpor, tak se vrhneme na soudní jednání. reagovat

Albi: dodatek - 27. 8. 2014 19:49

A z pěti odeslaných pohledů nedorazil ani jeden. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání