Napsat recenzi

Na skluzavky a tobogány děti do 10let nepustí!!!

Recenze hotelu Calimera Habiba Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 617x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Klidná, odpočinková dovolená, vhodná zejména pro méně náročné a rodiny s dětmi.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování dobré, čeští turisté pouze v přízemí. Pokoje vkusně zařízené, čisté, jen sprchový kout prosil o rekonstrukci. Na pokoji je funkční lednička kam denně doplňují balenou pitnou vodu a bezproblémová klimatizace. Pokoj sdílíte společně s několika ještěrkami-neobtěžují.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava vcelku dobrá, z masa především kuřecí či mleté, nebo zapečené rybí maso. Ne celé ryby. Zákusky prý excelentní. Pro nás výrazný nedostatek ovoce. Srovnávali jsme s Tureckem. Za 12 dní pobytu pouze 1x červený meloun a ještě nedobrý. Hroznové víno jen 2x. Každý den jablka a to i 3 druhy, banány a datle. Broskev ani jednou. Každý den dobrá zmrzlina. Pití nealko dostatečné ( kola, fanta, sprait, džusy....) a to téměř na každém kroku. Pivo se také dalo pít.

Alkoholické nápoje pouze místní, dobré víno (studené pouze v jednom plážovém baru), míchané kokteily také v pohodě včetně nealko.

V tomto hotelu jsme se nesetkali s nikým, kdo by měl větší střevní problémy!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál vstřícný a vcelku i ochotný. Na nic není spěch. V tom vedru to asi ani nejde:-)

Nikdo vás neobtěžuje, nikdo vás nikam netahá a nevnucuje vám to, o co nemáte zájem. A jeden či dva dolary vždy potěší a velice dobře si to pamatují.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž v těsné blízkosti hotelu písčitá a upravená. Lehátka a slunečníky přímo pod palmami. Moře od břehu vzdálené cca 150m, jinak klidná a velice teplá laguna vhodná zejména pro děti či malé potapěče. Hloubka max 1m. Na celodenní lenošení v moři výborná. Plavat či šnorchlovat v moři a opravdu něco vidět, lze pouze z mola vzdáleného cca 250m. Teplota vody: laguna 34°C moře 30°C Paráda!

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hot.komplexu pouze písek a kamení. Je totiž v poušti. Cca 10min. chůze, nebo 5min jízdy otevřeným autobusem, který jezdí každých 30min od recepce, je větší aquapark. Vstup je pro hotelové hosty Kalimera Habiba zdarma. A protože máme 6letou dceru a od narození plave a vody si užívá, zvolili jsme tento resort především kvůli aquaparku. To jsme ovšem netušili a nikdo v cest. kanceláři nám neřekl, že vstup na skluzavky a tobogány je od 10let (někde od 12let) Hodně těžko jsme pak dceři vysvětlovali, že na skluzavky, na kterých jezdí v Turecku celý den a bez nejmenších problémů, zde nesmí ani náhodou. Bylo to pro nás a především pro dceru veliké zklamání!

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Moře krásné, ubytování dobré, strava vcelku také, personál a služby bez problémů, jen ten aquapark nám celkový dojem dost kazí. Poslední čtyři roky jsme trávili dovolenou v Turecku a příští rok se tam opět vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petra: Aquapark - 4. 8. 2014 12:23

dobrý den, to se divím že jste měli problém s aquaperkem. My byli na začátku prázdnin, dcera má 9 a známí měli kluka 7 let a oba dva jezdili sami bez doprovodu....ještě k rybám ty za nás dělali přímo v rest. na grilu a opravdu celé, byl tam losos, salomon a ještě nějaké 2 druhy...... reagovat

Roman: Re: Aquapark - 4. 8. 2014 13:41

Také zdravím, opravdu dceru na žádnou skluzavku, kromě skluzavek v dětském brouzdališti, nepustili. I přesto, že jsme jim ukazovali jak plave a potápí se. Nebylo to nic platné. Ryby jsme měli na grilu pouze jednou a to když byl mořský večer. Ale také jen kousky, které grylovali venku před tím bočním vstupem. Byli i krevety a krabi a kousky chobotnice, možná i losos. Ale vše jen na příděl od kuchaře co to griloval. Co se nám tam opravdu moc líbilo byl Croco club a animátorky v něm. Takže zklamaní jsme neodjížděli, to opravdu ne. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání