Napsat recenzi

Calimera Habiba

Recenze hotelu Calimera Habiba Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 236x
Recenze se líbila: 517 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • jeden z bazénů a restaurace jeden z bazénů a restaurace
  • část hlavního bazénu část hlavního bazénu
  • domečky domečky
  • hlavní bazén hlavní bazén
  • aquapark aquapark
  • aquapark aquapark
  • minigolf - zdarma minigolf - zdarma
  • pláž u hotelu pláž u hotelu
  • pláž u hotelu pláž u hotelu
  • aquapark - dětská část aquapark - dětská část
  • jídelna jídelna

Dovolená se nám moc líbila. Vše bylo od začátku až do konce v naprostém pořádku. Určitě všem doporučuji.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Spokojenost! Zajímavé ubytování v oddělených malých domečcích, které mají dva patra (na každém jeden pokoj). Pokoj má vždy terasu nebo balkón s malým posezením. Co se týče vybavení pokoje bylo pěkné, zdarma trezor, v koupelně fén, každý den zdarma voda v ledničce, televize.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Se stravou jsme byli rovněž spokojeni.

Bohaté snídaně (Sladké, slané pečivo, palačinky, vajíčka, parky, omelety, jogurty, mléko s cereáliemi,...)

Obědy a večeře rovněž spokojenost (vždy byli dva druhy těstovin, nějaká ryba a maso, někdy i mořské plody, jinak spousta zeleniny)

Snacky: doporučuji hlavně na pláži (vždy hranolky s masem nebo rybou a zelenina) a u hlavního bazénu/recepce (velký výběr všeho)

Pití: dostatek barů v celém areálu hotelu, kde si můžete sami načepovat do kelímku (coca-cola, sprite, fanta, coca-cola zero, soda, a jejich džusy)

velký výběr i alkoholických nápojů: pivo, víno (bíle - sladší, velmi dobré), pak různé koktaily (dost silné).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vybavení hotelu 5* - několik bazénů, vždy se dali najít místa na lehátkách, náš oblíbený bazén u italské recepce - velký klid, byli jsme tam skoro sami. Možnost zdarma využít také aquapark u hotelu Sentido, kde vás odveze zdarma autobus, ale je to kousek i pěšky.

Nově wifi zdarma u recepce a hlavního baru.

Služby hotelu vynikající. Pokud nastal nějaký problém ihned vyřešen. Příjemný personál všichni se usmívají a zdraví Vás.

Animační programy: Hotel má tři týmy animátorů (Italové, Němci, Češi).

Jednoznačně nejlepší byli animátoři z Itálie, měli nabitý program na pláži (ranní rozcvička, aquagym, volejbal, zumba, stepry, tančení, petanque,...) Také měli večerní programy v amfiteátru.

Během pobytu se konala plážová párty (vstup placený), white party, večer na pláži s volejbalem a diskotékou,..

Byla možnost navštívit zdarma také večerní programy vedlejšího hotelu Sentido (fire show, kobra show)

Co se týče českých animátorek, zábava pro dospělé nulová, nevím zda se věnovali dětem, ale nebylo je vůbec vidět, jen večer u baru...

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž hned u hotelu, velká, čistá, lehátka jsme našli vždy..

Vstup do moře je buď do laguny - pozvolný, vhodný pro děti, dá se v ní plavat a viděli jsme i rybky, rejnoka,...

Je možnost využít i molo - je kousek dále po pláži, vstup přímo ke korálům na šnorchlování.

V době našeho pobytu byl každý den odliv kolem poledne, ale nabylo to vůbec tak hrozné jak popisují někteří v recenzích. I tak se dalo v laguně plavat, hloubka na některých místech až k ramenům.

Na pláži dost fouká, ale u každého lehátka a slunečníku jsou zábrany proti větru.

Hotel nabízí možnost výletu na pláž Abu Dabbab, kde je krásné moře, můžete zde vidět spoustu rybek i želvy, někteří viděli i Dugonga :) Autobus jezdí od hotelu několikrát denně cena na osobu 2eura (tam i zpět).

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V areálu hotelu se nachází ještě další dva hotely Sentido a Kahramana. (můžete navštěvovat bazény, a zdarma je pití v barech) Do hotelu Kahramana je možné chodit i na večeře, po předchozí rezervaci.

Jinak je hotel vzdálený od města cca pul hodiny cesty autem/autobusem. Možnosti procházek po pláži jsou neomezené.

Nákupní možnosti jsou v celém areálu hotelu, nebo je možné navštívit přístav (dá se lépe smlouvat) cca pul hodiny. (my jeli taxíkem od hotelu levněji než s cestovkou cca 7 euro na osobu)

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Skvělá dovolená!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání