Napsat recenzi

Ušmudlaný průměr

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 14x
Recenze se líbila: 69 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Moře a šnorchlovačka zachraňovala velké nedostatky

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Max 2*

Výhoda je vcelku klidný hotel, v noci žádný randál nebo hluk.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Slabý průměr, hodnotím jako závodní jídelnu, co za něco stálo na to mega fronty, maso na příděl, ovoce bída a často bez chuti, pouze hrozinky fantastické, zakusky výborné, jídelna bez klimatizace ,nechutné horko.Obsluha bez chyby , milí úslužní , usměvaví i přes nesnetitelné vedro bez klimy. Zmrzlinu jsme měli jen 3x, kvůli výpadku proudu nebyla, na výpadek se vymlouvali kvůli všemu, pacholci za to nemůžou, zde totálně selhalo vedení a manažer hotelu,

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál fajn, animace vcelku dobré, pestrý výběr aktivit, snaží se bavit turisty, beauty salon ok, pokoje retro vše se rozpadá, denně vypadl proud na dvě hodiny hrozně dezolátní stav, vybydlený pokoj koupelna typicky egyptská spárovana palcem u nohy vše ušmudlané olíčené, ale postel vcelku pohodlná a prostěradlo čisté takže asi tak.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Ráno nádherné čisté, viditelnost super, odpo kalná voda a plná bince, ale při takovém návalu lidí není divu, je otázka času kdy i tady podmořská krása zmizí, jako v hurghadě.Voda teplá jako polévka.

Bazén špinavý , nléčná voda masné schody i okraj lem bazénu.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Zahrada hezká , práce zahradníků velmi těžká a celodenni nekončící, za zdmi hotelu nic jen písek připomínající planetu mars.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Dovolenou jsme si užili, chtěli jsme vypnout , to se povedlo, ale sem už neeee, hotel je časovaná bomba, kdy tam všechno klekne a půjde do háje jestli se management nevzpamatuje.signál wifi totální tragedie ani v recepci nechce pracovat, v lobby už vůbec tam bylo 40'c.

Hodnotím jako velmi slabé služby ,kuchyň.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martina : Brayka - 1. 8. 2023 10:29

Nemůžu souhlasit. Ubytování čisté, jídlo dobré, maso se jim moc nedařilo, ale když jste řekli, že chcete víc tak prostě přidali, bazén čistý, moře ráno top, odpoledne jen zkalené pískem, žádný bordel. 10/22 reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání