Napsat recenzi

Slušnost nade vše - all inclusive pro všechny ?

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 1 798x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Krásná dovolená , v krásném letovisku , mrakem na obloze ale byla čtveřice pánů kteří mě a myslím nejen mě kazili pobyt . Za celý týden jsem ani jednoho z nich neviděla střízlivého ani minutu , a to ani při odletu z Prahy , jejich obscéní mluva a chování se dalo snášet jen velmi ztěžka. Pomyslel někdo z nich na přítomné děti ? Sama jsem byla svědkem toho jak rodina se dvěma dětmi raději zmněnila místo na pláži aby byla z dosahu těch individuí . Už jen znak na tričku staršího pána kolem 60tky jinak seriózně vypadajícího mě měl napovědět že to nebude jen tak. Nebudu si kazit zážitek našla jsem si místo kam nechodili a tam byl klid . Divím se ale že nikdo z personálu nezasáhl když nazí běhali mezi hosty při společenském večeru .

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Čisté , klidné vše v pořádku .

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Zažila jsem i pestřejší stravu v jiných hotelích v Egyptě takže jen 3hvězdy

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Odpovídající

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Klidné čisté pěkný vstup do moře , nádherné korály

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Krásná udržovaná zahrada .

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Krásná dovolená .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Božena Nová: Reakce - 3. 12. 2015 15:19

Dobrý den, musím reagovat na tuto recenzi - byli jsme zde ve stejném termínu a tuto pani si velice dobře pamatujeme. Před zmíněnou čtveřicí pánů se neustále předváděla a poutala na sebe pozornost bez ohledu na její rodinu. Jeden večer značně opilá si získávala pozornost vlezlým tancem u jejich stolu. My jako přihlížející od druhého stolu s dětmi jsme se podivili nad tím, kam až může zoufalá žena zajít. Pány to velice obtěžovalo a tudíž ji jemným slovním způsobem naznačili jejich nezájem. A proto tato zhrzená žena napsala takovou recenzi. reagovat

sony: dost dobrý - 6. 3. 2016 14:49

Tak to jste tam měli asi veselo. Taky se za 14 dnů chystáme. Už se těšíme. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání