Napsat recenzi

sem uz viac nie

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 659x
Recenze se líbila: 528 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

oni tomuto hotelu a sluzbam davaju 5*. Ja som sa prave vratila, a tomuto hotelu by som dala najviac 2*. Stare, znicene, zle sluzby na plazi, jedlo rovnake, ...

Ubytování  průměrně (3,8/5)

rozbite izby (skrinky, dvere, postele), zatecene steny, klimatizacia vrcala akoby startovala helikoptera, smrad v kupelni, z fenu trcali droty, hrdzavy susic pradla

Strava a stravování  průměrně (4/5)

stale dookola to iste, najprv som si povedala nevadi, ale po case sa to uz nedalo jest.. rano mi chybalo ovocie, bolo len na obed.. polievky nic moc, a ked bol napr. vyvar tak bol velmi slany, kolace vyborne, no zvysok dalo sa vybrat napr. ryza s paradajkou, lievance, spagety, pizza a to je asi vsetko.. zvysok nic moc.. ale kuchari a sluzba v jedalni je mila :) i ked ma jeden zo sluzby vyhodil lebo som mala plavky a na nich predlzeny top.. nepacilo sa mu to tak som si musela dat kratasy, ale nevadi.. su mili :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

na recepciu sme prisli okolo pol deviatej rano, unaveni, nevyspati.. nechali nas tam cakat do jedenastej a az vtedy nam dali pasiky na ruku (all inclusive) aby sme si mohli ist zobrat nieco pit a potom aj izbu nam dali, no pasy si tam nechavaju na recepcii.. aj som sa bala ked si videla aky su zmatkari..na recepcii slaba klima, cize bolo riadne teplo a ked sme ich stale prosili aby nam uz dali izbu tak sme im boli skor nasmiech.. robili z nas total blaznov.. a co sa tyka vybavenia, uz rozbita recepcia, znicene kresla, steny.. stare..

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

tu davam 4* a to len preto ze more je kraaaasne.. zvysok co sa tyka plaze ako vstup len od tohto hotela, z vedlajsieho hotela tam mali koraly takze chodili cez nas vstup a pochopitelne aj obsadzovali nase lehatka.. ak si myslite ze pochodite na recepcii ste na omyle.. delegatka nas ubezpecovala ze ked si rezervujeme rano lehatko nikto nam osusku nezoberie, iba ak ini turisti ktori tu svoju stratia.. OMYL.. mne 2x ukradli osusku z rezervovaneho lehatka domaci -cize plazova sluzba!!!! bola som to riesit s delegatkou, ta na recepcii, ti s hlavnym plazovej sluzby. nakazal im nebrat osusky.. a zase sa zo mna smial ze co riesim.. lenze oni na dalsi den mi ju zase ukradli.. a ked ma zbadali ako sa rozculujem rychlo mi dali ine lehatko, pravdaze daleho od vstupu do mora.. a na moje miesto dali ludi z vedlajsieho hotela - asi im nieco zaplatili.. takze plazova sluzba - fuj, 0*.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

okolie je krasne, jedine minus je asi to ze kazde rano a vecer polievaju travnik mocovkou.. takze vsetko strasne smrdi, nemozete spat pri otvorenom okne, pradlo ked date vonku susit tak smrdi.. mile je ze tam behaju jastericky, tiez sme nasli kraba ako beha pri recepcii.. otravne boli muchy a mravce.. ale to je nic oproti sluzbe na recepcii a plazi :)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

celkovy dojem je asi taky ze tento hotel nikdy viac.. no Egypt pridem este rada navstivit..

Inac na hoteli je slaby vyber v obchodoch, lepsie je vo vedlajsom hoteli alebo na letisku.. tam sa da aj zjednavat.. platit sa da USD alebo EUR.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání