Napsat recenzi

Prohlídka Hotelu Brayka Bay Resort *****

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2013
Přečteno: 1 990x
Recenze se líbila: 676 čtenářům
Fotografie: 19
Videa: 0
Komentáře: 0

Brayka Bay Resort je postaven na ploše 390.000 m2 a nabízí ubytování, které obklopuje 1300 m dlouhá písečná pláž. Hotel se nachází v krásné zátoce, díky které je pláž chráněna před vlnami a proudy, takže je zde ideální místo pro šnorchlování, potápení a plavání. V hotelu se nachází široká škála restaurací a volný čas včetně sportovních aktivit je přizpůsoben pro spokojenost hostů.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel nabízí prvotřídní ubytování v širokém rozsahu. 419 pokojů v odlišných budovách obklopující zátoku mají velký balkon nebo terasu s výhledem do zahrady, na bazén nebo na moře. Všechny pokoje jsou vybaveny mini barem, individuálně řízenou klimatizací, mezinárodním telefonem, TV se satelitem a fénem v koupelně. Hotel nabízí také 15 apartmánů a velký počet ubytování pro rodiny, aby se cítili jako doma. Brayka Bay nabízí několik druhů ubytování pro různé chutě a různé období (The Pirates Inn, The Golf Inn, the Family Inn, The Sport Inn, The Neptune Inn, the Garden Inn, The Oasis inn, The Laguna Inn, The Bay Inn, The Desert Inn, The Divers Inn).

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hlavní restaurace MIRAMAR v dopoledních hodinách nabízí čerstvě upečné chleby a rohlíky připravené ve vlastní pekárně a večer výtečný tematický bufet. Milovníci italské kuchyně mohou navštívit restauraci DA MARIO, kde mohou ochutnat pravou italskou pizzu připravenou na ohni. FIFFANY´S Bar můžete navštívit kdykoliv během dne i noci. V hotelu se také nachází Pool & Swim-up Bar. V restauraci HEMINGWAY kuchař servíruje úlovek dne, stejně jako humry a krevety.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel disponuje se dvěma vodními bazény a dětských bazénem, krytým bazénem, wellness a SPA centrem. Dále má dva tenisové kurty, billiard, stolní tenis, divadlo v románském stylu (pro 600 diváků), internetovou kavárnu s wifi, park pro děti a mini club. Certifikované potápěčské centrum se nachází přímo v zátoce vlastnící rychlé čluny a jachty. Protancovat noc můžete v jedné z nejžhavějších diskoték v Marsa Alam - BOMBASTIC.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Krásná zátoka s jemným pískem vhodná pro šnorchlování a potápění. Výhodou polohy hotelu je bezvětří. Jedinou nevýhodou je méně lehátek na pláži.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Krásný hotel s nádhernou zátokou vhodný pro potápění. Tento hotel mě uchvátil nejenom vynikajícím jídlem, ale také skvělým servisem, různými typy ubytování a především překrásným pohledem na zátoku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání