Napsat recenzi

Příjemná dovolená s menším ALE

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 234x
Recenze se líbila: 595 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Přátelská dovolená, na můj vkus málo rušná. Moře nádherné,jídlo nic moc a co se týče ubytování jde o štěstí,jaký chytnete pokoj. Hotel je propojen s dalším 5* hotelem, kde je dalších 5 bazénu,tobogány,bary,snack cluby a další pláž. I zde se může jíst. Vřele doporučuji výlet za delfínama Delfin House- je to o štěstí,ale my chytli houf 100 delfínů a plavali jsme mezi nimi a máme úžasné foto. Výlet bych,ale koupila až na místě, je to o 50 % levnější.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Čisto,uklizeno vždy,všude klimatizace, vše nám fungovalo, jak mělo. Zařízení jsme měli starší,ale jsou zde pokoje pro VIP a nebo za poplatek (kolem 2000 tis na pobyt) blíže k moři a k hlavní hale. My jsme dostali s přítelem hezký pokoj s výhledem do zahrad a kousek od hlavní restaurace a ani jsme nedávali bakšiš :-)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava mě poměrně zklamala. V porovnání s 3* hotelem na Zakynthosu jsem se zde najedla poměrně hůře. Pečivo hodně kořeněné,jídlo se opakovalo,ale za to výborné sladké! Vždy se dá něco vybrat, ale na této dovolené rozhodně nepřiberete :D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál ochotný,usměvavý a přirozeně vtíravý :-D Byla jsem v Egyptě poprvé a ochota některý arabů mě spíše obtěžovala. Jsou velmi komunikativní a ochotní k ženě jakékoliv postavě,vzhledu i věku.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Nádhera! Krásné koráli hned na pláži. Přístup přes písčitou pláž, já jsem chodila bez bot do vody. U hotelu jsme viděli 3x velkou želvu,rejnoky,krokodýlí rybu,stonefish a další rybičky známé z filmu Hledá se Nemo.

Voda byla večer v zálivu teplejší,takže se člověk mohl koupat i ve tmě a nebyla mu zima. Romantika :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Je to Egypt,nebylo zde nic a ani nás z rezortu nechtěli pustit kvůli bezpečnosti hlídači. Hotel je propojen s hotelem Royal beach,který je 5*. Lze tam jíst,koupat se a jsou tam tobogány. Takže se člověk může značně přesouvat i mezi hotely.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Dostali jsme faraóna což kazí celkový dojem dovolené :-D ale dovolená příjemná. Přítelovi je 24 a mě o 5 let méně a kdybychom zde nepotkali více dalších párů asi bychom se hodně nudili. Zábava spíše pro rodiny s dětmi. Nejkrásnější na této dovolené bylo moře a to byl také důvod naší cesty, proto jsme odjížděli spokojeni :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marie a Franta: Příjemná dovolená s menším ALE - 9. 9. 2014 19:17

Milá Lucko, poznali jsme se na dovolené v Brayka Bay, měli jsme ty 4 vnoučky. Mysleli jsme si, že máme faraona, ale po vyšetření se ukázalo, že jde o úplavici. Máme ji oba a jeden vnouček, který ovšem neměl žádné příznaky. Jestli se dostanete k tomuto komentáři určitě se ozvěte. Raději ještě přidáváme telefonní kontakt 724 244 644. Marie reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání