Napsat recenzi

Přenádherná dovolená, kterou mohu jen doporučit!

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 030x
Recenze se líbila: 486 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z našeho balkonu :-) Výhled z našeho balkonu :-)
  • Zátoka mezi hotelem brayka bay reef a royal brayka. Zátoka mezi hotelem brayka bay reef a royal brayka.
  • Část rozlehlé udržované zahrady. Palmy vás doprovází podél všech cest areálem. Část rozlehlé udržované zahrady. Palmy vás doprovází podél všech cest areálem.
  • Pláž z moře i s velbloudy (jízda za poplatek). Pláž z moře i s velbloudy (jízda za poplatek).
  • Perutýni jsou k vidění u korálů, ráno když je moře klidné se přesouvají i na mělčinu k menším korálům. Perutýni jsou k vidění u korálů, ráno když je moře klidné se přesouvají i na mělčinu k menším korálům.
  • Rejnoky jsme viděly hned tři. Lidí si moc nevšímají. Rejnoky jsme viděly hned tři. Lidí si moc nevšímají.
  • Rybičky jsou krásné a barevné jako z akvária. Brýle a šnorchl si určitě nezapomeňte! Rybičky jsou krásné a barevné jako z akvária. Brýle a šnorchl si určitě nezapomeňte!

Hotel i s partnerem (20,22) můžeme jen doporučit. Všude se najde nějaký nedostatek a samozřejmě byly i tady. Ale všechno to byly drobnosti, které nijak neomezují, nepoutají pozornost. Dovolená se nám líbila a přijely jsme nadšený! Hotel osobně hodnotím jako 5* a zaslouženě.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování bylo doslova dostačující a uspokojující. Výhrady by se zajisté našly... Ale na postelích se spalo dobře, klimatizace fungovala, byla v ceně a pan uklízeč byl vždy k ruce a nejen on byl velice milý k nám všem. Vše co jsme potřebovaly jsme měly včetně balené vody na pokoji. V apartmánech je klid, výhled na moře a na celý areál jsme měly i bez příplatku a velké pozitivum tohoto hotelu je, že to není jeden velký hotel s několika výtahy, ale komplex několika vilek, což je opravdu příjemné! Ubytovaní jsme byly hned po příletu, což pro nás znamenalo v šest ráno a ne ve dvě hodiny odpoledne, což je zcela běžné. To nám udělalo obrovskou radost.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo bylo výborné! Prakticky vzato se nabídka jídel opakovala, ale kuchaři se snažily alespoň v rámci možností jídlo trochu obměnit. Místo bílé rýže udělaly smaženou apod. Vyberou si jak starší, tak mladší a i ti nejmladší, pro které je v jídelně speciální stůl. U toho se však nejčastěji zdržovaly i dospělý. Nabídka je široká, některé večery byly i tématické. Byla široká nabídka i výborných zákusků. Čeho bylo podstatně méně je ovoce, ale to je asi všude stejné (meloun, banán, pomeranč, hrozny).

JEDLA JSEM VŠE! VČETNĚ KOMPOTŮ, ZMRZLIN, ŠLEHAČEK, MLÉKA, VAJEC... VYHLA JSEM SE JEN PŘÍMO VODĚ Z KOHOUTKU A LEDU. A FARAONOVA KLETBA SE MI VYHLA OBLOUKEM!!! (PŘI KAŽDORANNÍ SLIVOVICI A RANNÍ I VEČERNÍ TABLETCE CITROVITALU)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Dýška nedýška. Personál je usměvavý, přátelský, vždy k ruce. Zahradníci, uklízeči, kuchaři, číšníci... všichni vám svými úsměvy a přátelským jednáním opravdu zpříjemní den. Animátoři překypují radostí a životem. Denně bylo na výběr tolik aktivit! Od petangu, přes plážový volejbal po latinské tance, aqua aerobik, šipky, atd... večerní animace byly také skvělé a animace jsou připravené i pro děti o které se stará sympatická animátorka.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Trochu jsme se bály korálů, které omezují přístup do moře. Ale nakonec bylo skvělé i toto. Přístup je dostatečně široký z čela zátoky a z jedné strany je přes korály vytyčená cesta, kudy se smí také cupitat do vody. Vedlejší hotel royal brayka je na tom podstatně hůř. Moře je teplé jako kafíčko (doslova!) a plné ryb jako z akvária. Viděly jsme i rejnoky, perutýny a vodní želvy bez nutnosti cestování někam mimo hotel.

Moře je dlouho mělké, tudíž vhodné i pro děti a skvěle se v něm dá blbnout s talířem, míčem apod.

Po pláži chodí arabové, kteří nabízí výlety jako je šnorchlování, čtyřkolky do pouště, velbloudi atd. My jely pro jistotu na výlety přes naši CK. Arabové jsou poměrně neodbytní, chce to neustoupit a oni po chvíli dají pokoj. Domluvíte se základní angličtinou, i když někteří šikulové umí i česky pro hojnost českých turistů.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Zeleň, zeleň a zeleň. Vylezla jsem na balkon a viděla palmy, zelenou a hustou trávu, keře, stromy, květiny. Je až neuvěřitelné, že když vylezete na druhé straně směřující na konec areálu, vidíte poušť a po zelené barvě ani zmínka.

Hotel je přímo u pláže, takže z jakéhokoliv apartmánu jste za minutku jak v moři, tak v restauraci i v bazénu. Jediná nevýhoda a to už opravdu musím být hnidopich, v areálu jsou různě rozmístěné bedničky s hudbou. Hrajou však snad jen čtyři melodie neustále dokola a jsou místa, jako je třeba restaurace, kde slyšíte tři písničky najednou. Ale na to se dá zvyknout. A na pláži se dá najít jak rušné, tak klidné místo :-)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Ačkoliv v celé recenzi byly nějaké nedostatky vůči hotelu, jsou to spíše drobnosti. Ve výsledku jsme byly i s partnerem nadšený! A moc rádi se sem někdy zase vrátíme. Mohu jen doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání