Napsat recenzi

Poprvé a jistě ne naposledy ...

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2017
Přečteno: 1 192x
Recenze se líbila: 367 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 4

Ze vstupní haly se dostáváte přímo před bazén a bar, po pravé straně i vlevo komplexy pro ubytování , bazén čistý, všude uklizeno, my dostali ubytování přes most v části pro Rusy, až na jejich chování bylo ubytování skvělé, každodenně uklizeno, nikdo po nás nechtěl bakšiš, ráda jsem tím pádem dala sama. Za sebe mohu říct, že je to ze 4 návštěv Egypta zatím asi druhý hotel, kde bych se určitě ještě vrátila. Bohužel jsme se ale trefily do nepříliš teplého týdne, kdy i přišla bouřka a moře vyplavilo tak půl tuny mrtvých medúz, které celý den ležely na pláži, na náladě to moc nepřidalo, měli jsme obavu, že to tak bude každý den, ale jak říkám, bylo to asi díky bouřce, po zbytek pobytu už medúzy mimo jedné, dvou zatoulaných v moři nebyly... Hotelu bych za služby, chování vedení,úklidu a celkového dojmu dala jedničku.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Vše v naprosté pořádku, dala jsem 10 dolarů bakšiš, pokoj jsme dostali ihned v prvním poschodí daleko od hudby, diskotéky či bazénu, super ! Uklizeno, každý den čisté ručníky, nikde ani smítko, rovněž hmyz ani ještěrky.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Perfektní , bez jakýchkoli připomínek, Maso kuřecí, hovězí, krabi, chobotničková čína, mleté maso, karbanátky, smažený květák, kuřecí řízek, hovězí játra, ryby, vynikající ! Dortíky jedna báseň, rovněž dostatek pití, kávy, drinků.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Služeb hotelu jsme nevyužívali, nejezdíme na výlety, pouze si užíváme šnorchlování a slunce, nemohu posoudit , nabízeli klasiku jako masáže, výlety, kosmetika, hennu. Nikdy nemám v oblibě animátory, ale musím vyzdvihnout italského animátora - Paklíče :-) alias Rica, člověk na správném místě, zábavný, milý, věnoval se nejen určitým lidem, ale celé pláži, vzhledem k jeho zdravotnímu postižení byl miláčkem jistě celého hotelu a také díky němu se zde za tři měsíce vracím, je to jednička !

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Jak jsem již napsala, první den moře vyplavilo mrtvé medúzy, které moře odnášelo pod most do zátočiny přímo před náš pokoj, což způsobilo nevýslovné zklamání. Další den už ale nebylo po nich ani památky, pláž byla čistá, na jedničku s hvězdičkou . Pokud pominu Rusy, kteří po vypití piva z kelímku kelímek hodili do moře, ale úklid probíhal během dne, takže nakonec ok. Jedinou chybičku dovolená měla - a to počasí, bouřka, chlad 21 stupňů, z celkového dne tak cca 2 hodinky opravdu svítilo sluníčko, ale jak říkám, počasí neovlivníme, ať je léto nebo zima, bohužel. Proto se zde ráda v červenci vrátím a doufám, že sluníčko bude žhnout naplno ! Za svou rodinu Brayka Bay doporučuji !

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

nic.... klasika, pro nás vynikající

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Ráda doporučuji a kdo jede za šnorchlováním, doporučuji krásný levý reef, pravý nic moc, respektive nic... Vlevo perutýni, chobotnice, lulanka atd..... přeji krásnou dovolenou a spoutu krásných zážitků!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

ariam: marsa alam - 12. 6. 2017 9:56

dokonce v kvetnu a v listopadu studene more a chladneji ,krasne fotecky mrknu na vzdalenost od letiste a nejlepsi cenove a vubec je Mesic cerven v Egypte ,prosim napiste jestli vas trapili i komari ,az na 2 hotely to bylo vsude priserne trapeni 1.marina lodge port ghalib a pak Grand Hotel Hurgada reagovat

Lucie Bohmova: odpověď.... - 12. 6. 2017 10:22

Moře mělo příjemnou teplotu 26 stupňů, vzdálenost od letiště o 50ti kilometrů, ovšem tento hotel byl 6tý v pořadí před námi vysazovali další turisty v okolních hotelech, je třeba počítat s tím, že můžete těch 50 kilometrů jet hodinu a čtvrt, komáři ani žádný hmyz nebyl, denně se vykuřoval večer areál. S počasím v dubnu to bylo horší, pak jsem byla loni ještě v srpnu v Marsa Alam vzduch měl ráno 40stupňů, v říjnu jsme byli rovněž v Marsa Alam a byly příjemné teploty kolem 35 stupňů, moře teploučké. Letos je celkově počasí v Egyptě chladnější oproti dalším letem. za naší rodinu jen a jen doporučuji. reagovat

ariam: srdecne dekuji... - 12. 6. 2017 10:59

za info .jste znalec Egypta ,ktery nekdy prekvapi reagovat

Lucie Bohmova: Re: jen reálné informace... - 30. 7. 2017 16:43

.. kdepak znalec, jen podávám reálné informace , co jsme zažli my, pokud někdo zažil něco jiného, dá zase jiné info, každopádně my se zde za měsíce vrátíme a už se těším ... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání