Napsat recenzi

Nikdy více - kladné recenze zřejmě píší zaměstnanci CK jinak tomu nerozumím :-(

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 1 859x
Recenze se líbila: 523 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zde se západem slunce nastoupí tzv. kropiči, zalívači a do půlnoci kropí zahradu, trávu vodou, kterou berou z jímek hotelu. Nedovedete si představit ten zápach !!! My bydleli v 2 patře, chudáci lidi s dětma, kteří bydleli v přízemí a představovali si jak budou jejich děti běhat po trávě před pokojem a oni si užijí večerní relax !! Jak jsme se dozvěděli od klientů každý den se tento problém řešil na recepci, s Egyptským delegátem, který v nekolika případech musel klienty přestehovat na jiný hotel. My byli bez dětí, neřešili jsme to, ale mít tam sebou děti, nebyl bych tam ani minutu !!! Další obrovský mínus jsou toalety, jak na pláži tak ve veřejných prostorách . NIKDY jsem neviděl takový humus na záchodech jak v tomhle hotelu. Všude jinde v resortech, či hotelech vidíte spoustu uklizečů, všude a vždy se uklízí...leští a umývá, jen v TOMHLE hotelu NE !!!! Na celé pláži, která je pro dva hotely je jen jedna toaleta, která se uklízí jen ráno a večer.,nedovedete si představit jak takový záchod vypadá !!! Slabší povahy tam ani nemůžou vkročit a silnější se zákonitě pozvrací než si uleví !!!pošlu klidně fotografie.....veřejně nepublikovatelné !!

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Do hotelu jsme přijeli kolem 6 ráno a vzhledem k tomu, že personál recepce byl mírně řečeno rozladěn z českých klientů před námi, kteří odlítali našim letadlem ( čeští nenechavci, kteří si mysleli, že Al inclusive znamená, co zbalíš do kufru v hotelu je tvoje ) nám bylo sděleno, že hotel je plný a že pásky All inclusive na ruku dostaneme až před obědem a pokoje dle mezinárodních úmluv po14 hod, protože je hotel plně obsazen ( velká lež !! ). Nepomohlo ani 30 USD v pase....Měl jsem pocit, že z velké části se na teto situaci podepsala i komunikace mezi hotelem a našícestovkou. ( klienti jiné CK byli ubytováni vesměs ihned ). Jelikož v Egyptě jsem byl po několikáté a dokáži srovnávat, nejsem v žádném případě "frfňa" a chápu, že člověk letí mimo Evropu. Rozhodl jsem se podělit se o naše zkušenosti a postřehy z tohoto hotelu. V žádném případě se hotel nemůže zařadit do kategorie 4+*...hotel je velice vyžitý, pokoje mají to nejlepší za sebou.Všude neskutečný bordel. Na schodišti v našem bloku 5 dnů leželi odpadky, vsázeli jsme se jak dlouho tam vydrží, než je někdo uklidí. Vybavení je doničené a jsem přesvědčený, že 50% klientů po obdržení pokoje jímá hrůza.Každopádně pokud srovnávat můžu...jedno z nejhorších ubytování v Egyptě( srovnávám cca 20 hotelů stejného označení 4+*hvezdiček ) v rámci 7 let nazpět.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Pohoda, nevtíravý... pokud se k ním nechováte jak k otrokům ( jak ruská klientela) jsou na pohodu. V místních obchodech ceny všeho dražší cca o 300% jak jinde v letoviscích. Jsou tvrdí a nesmlouvají, vědí moc dobře, že široko daleko nekoupíte nic levněji :-) :-) Obyč. olej na opalovaní zčínal na 19 Eurech, nadal jsem mu že je bandita a podvodník...slezl na 10 níž jit nechtěl, že si mám taxikem zajet do Marsy pro levnější, zmetek jeden !!!! Nejdražší obyč. olej na opalovní, který jsem kdy koupil :-)

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Jsme přesvědčení, že do tohoto hotelu se nikdy nevrátíme, je s podivem, že CK, včetně té naší ( **** ) tento hotel ve svým katalogu prodáva s tolika hvězdičkama !!! musejí od klientů přeci vědět jak na tom hotel doopravdy je..... pokud se ale chcete třeba11 dnů válet na stejném místě na pláži, jíst těměř stejná jídla, sledovat jak se ruská klientela hlučně baví , sledovat jak chlastá a poslouchat 6-11 večerů stejné pisníčky při večeři od místního kytaristy, neváhejte. Jak jsme se shodli...tento hotel ma své nejlepší období cca 10 let za sebou a od doby kdy byl prvně otevřen se jen a jen vyžívá.... cca ještě 3 -5 let hotel pujde do kategorie 2* a rozpadne se.... personal si zbalí svých pár švestek a odtáhne o nějaký kilometr dál do jinýho resortu :-) ale my to už neuvidíme !!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 92
z 119 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání