Napsat recenzi

nikdy více

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 463x
Recenze se líbila: 586 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Chtěli jsme pohodovou dovolenou,místo toho sme celej pobyt naháněli vzteklé ještěrky.. :-/ kdyby se chtěl někdo na něco poptat tak na email lenuskav@seznam.cz

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubyto vání celkem šlo,každý den úklid, včetně čistých ručníků,akorát že nám v pokoji stále lezly ještěrky. Když nám tu první přišli zlikvidovat,stříkli na ní něco jako ředidlo a my pak měli přes 3 hodiny smrad v pokoji, dohromady jsme jich tam měli 5 za pobyt a byli pěkně vzteklé. Samozřejmě chtějí za vše bakšiš a jakmile nemáte malou bankovku,musíte dát velkou..

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Každý den bylo kuře..na jakýkoliv způsob.k obědu i k večeři. Samozřejmě občas k tomu bylo hovězí nebo ryba ale výběr jídelníčku vůbec nebyl pestrý, nebylo pomalu z čeho vybírat. Nejvíce jste tam měli zeleniny a pak sladkého.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

I když Vám řeknou že Vám vymění peníze na hotelu,není to pravda. Peníze nerozmění,řeknou že nemají a vy to všechno platíte v USD nebo Eurech. Pro ně je to samozřejmě výhodnější,pro Vás už ne. čekali jsme večerní animační programy,ale ty nás zklamaly asi nejvíc..skoro žádné nebyli.. Většinu času jsme večer seděli na hotelu a čumělina televizi. Bazén byl studenej, cca 22 stupňů. Ze 40 stupňového vedra nic moc, navíc z něj odpadávájí kostky ze dna a přítel si poranil ruku,protože byl bazén na kraji poničenej.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Ačkoliv sme měli mít moře hned u bazénu,sice byl ale tam bylo zákaz vstupu,tudíž jsme museli chodit min. 500 m do moře abychom si zaplavali a to byl ještě vstup pro oba hotely najednou. Ryby tam byly hladové, nejednou se stalo že tam někoho kousla.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Nejhůř dopadl nás výlet,kdy jsme zaplatili 60 eur na jednoho na prohlídku beduínů,napřed příšerná 3 hodinová cesta autem bez klimatizace,poté dohromady asi 50 metrů jízda na velbloudovi,20 min projížďka na čtyřkolkách,měl být český průvodce,který nám vlastně řekl že česky moc neumí a celý výklad jsme měli v angličtině. opravdu jedna tragédie za druhou.. Jinak kolem hotelu pusto a nic, samá hlína a písek.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Už nikdy více

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hynek: :-) - 12. 8. 2015 8:06

Takovéto recenzi je potřeba se z plných plic zasmát!!! Nebojte se, klidně na toto místo jeďte, já sem jezdím již 7 let a vše je naprosto v pořádku (jezdím do sesterského hotelu Zee Brayka Bay)...a věta "Ryby tam byly hladové, nejednou se stalo že tam někoho kousla", tak to je už fakt moc :-) reagovat

Lenka: Re: :-) - 12. 8. 2015 11:29

To je Vás názor, nám se tam nelíbilo reagovat

sony: Re: :-)Taky jsem se pořádně nasmála. - 4. 9. 2015 15:31

A jen pro zajimavost nejsou to ještěrky, ale gekoni. A když máme gekona na pokoji tak si ho tam pěstujeme, protože chytají komáry. Jinak Váš názor Vám nikdo nebere. Každému se líbí něco jiného. A ryby se chovají jako hladové, protože je nějací tupci krmí i když máte všude napsáno, že se to nesmí. Pak se nemůžete divit že na Vás najíždí myslí si že máte pro ně nějakou dobrotu. Brayka Bay byla vždycky jeden z nejlepších hotelů v Marsa Alam už kvůli přístupu do moře. reagovat

Hynek: Re: Re: :-)Taky jsem se pořádně nasmála. - 14. 9. 2015 13:42

Naprosto souhlasím... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání