Napsat recenzi

Hotel Brayka Bay Reef Resort *****

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 2 460x
Recenze se líbila: 626 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá dovolená

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování bylo fajn.Měli jsme pokoj na půl cesty k moři a napůl k restauraci takže super :-)

Každý den vždy dobře uklizeno.Hotel je velice pěkný a když nás z letiště rozváželi po hotelích,myslím si že my jsme byli opravdu na nádherném místě.Krásná rozkvetlá zahrada a hodně prostoru a možností chodit na procházky :-)..Jediné co bych vytkla je to že hotel neodpovídá pětihvězdě.Osobně mi to nějak nevadilo,ale pět má být pět :-)) ..Jinak určitě spokojenost.Pití nám dodávali každý den do ledničky.

Měl být v pokoji trezor,ale nebyl.Vůbec to nevadilo protože u recepce je místnost kde jsou trezory..

Každý pokoj má terasu nebo balkon.My měli terasu a super :-) je tam i sušák na prádlo.

V koupelně je i fén což je fajn,ale rychleji mi vlasy uschli na terase :-) ..

Strava a stravování  průměrně (4/5)

all inclusive je super věc :-).Ráno jsme šli na snídani každý den bylo na výběr s plno druhů pečiva,sýry,marmelády,lupínky,cerealie,vajíčka na tvrdo,mini párečky atd.Káva byla moc dobrá :-)..Oběd:obědy mi chutnali asi ze všeho nejvíc.polévky byli moc dobré a celkově mi tam strašně moc chutnalo.Je pravda,že milovníci masa by asi moc nadšení nebyli ale dá se to :-)..Většinou na výběr moc masa nebylo.Samozřejmě že maso bylo,ale když to srovnám z jinou dovolenou tak tady ho bylo nejmín (pošesté jsem v Egyptě).

Na co nikdy v životě nezapomenu byli zákusky a sladké.Já osobně moc sladké nemusím ale tohle se nedalo vydržet :-) zákusky,dorty,různé pudinky..to byl gastronomický zážitek :-).

Skoro každý den se jídlo opakovalo,ale mě to nevadilo,protože jsem si každý den vybrala něco dobrého :-) .

Večeře:každý večer se grilovalo :-). U masa vetšinou nebyla možnost aby jsme si ho nabrali sami,stál tam kuchař a maso nandaval.vždy dal malou porci,stačí říct a oni trošku přidají :-)) ..Po večeři jsme šli např.na pivo k bazénu :-).Pivo bylo moc dobré :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Jak jsem již říkala,hotel neodpovídal pětihvězdě.Jinak pokoj každé ráno chodil uklízet.Když jste mu tam nechali bakšiš udělal Vám z deky např.labut :-)..

Večer na terase bylo krásné posezení :-).každý večer pracovníci stříkali zahradu vodou která strašně smrděla,po třech dnech jsme to bud přestali cítit a nebo si lidi začli stěžovat.Ale jinak pohoda :-) ..Někteří lidé si stěžovali na ještěrky v pokoji tak to pracovníci přišli vystříkat a vše bylo ok :-).My je v pokoji neměli.Na pokoji je klimatizace,je opravdu super :-) .

Personál:Při jakémkoliv jídle jsme seděli venku a po celou dovolenou tam byli stejný pracovníci..Venku byli cca dva a musím říct,že byli opravdu moc sikovný,za celou dobu se nezastavili,byli velice příjemný a vždy vyhověli.Opravdu personálu dávám pět hvězdiček :-)

Ještě jsem zapoměla napsat:u recepce jsou obchůdky kde mají všechno strašně moc předražené ale i přesto jsem si tam koupila tekutou tužku na oči kterou jsem šla hned vyzkoušet a byla uplně vyschlá.takže jsem jí šla vrátit.Chápu,že tam mají vysoké najmy tak proto je to tam tak drahé..ale kdyby byli aspon trošku příjemný..Chtěli jsme si tam alespon koupit tekuté mýdlo na pokoj,Když nám řekli za uplně obyčejné mýdlo na naše 600 KČ už jsem tam opravdu nikdy nevkročila :-D ..Samozřejmě ale že jsem chtěla něco přivést domů,nějaké suvenýry atd.Tak jsme vyrazili na výlet.Stál 10 euro.Vyzvedlo nás takové větší auto a jeli jsme do Marsa Alam.Bylo to tam super,doporučuji si vzít pití.To zboží co měli v hotelu v obchůdkách tam měli za úplně jiné ceny a samozřejmě větší výběr a dalo se smlouvat :-) ..Takže jsem si tam opravdu nakoupila plno krásných věcí a suvenýrů :-).Koupila jsem deset náramků na ruku,v hotelu za tu cenu bych měla jeden.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Dala bych pět hvězdiček ale vzhledem k tomu že jsme museli na pláž už brzy aby na nás zbylo místo,protože sem chodili lidi z vedlejších hotelů,musím dát méne.Sousedni hotel měl málo lehátek a blbý přístup do vody,proto chodili k nám na pláž.Poznali jsme je podle toho,že měli proužkované ručníky.My jsme měli takové béžové až světle hnědé.Jinak moře uplně super.Doporučuji vzít si určitě šnorchl,jsou v moři krásné korály a okolo nich plavou nádherné rybky :-).Lehátka a slunečníky byli fajn :-).V klidu jsme si nechali na lehátkach věci např.šnorchl a šli jsme na oběd.Když jsme se vrátili vždy tam věci byli :-) ..

Po pláži chodí pracovníci a nabízejí např.masáže atd.Pořád kolem Vás chodí a nabízejí minimálně osmkrát za den.Chápu,že je to jejich práce proto jsem si s nima párkrát popovídala a také to nemají jednoduché..Nakonec jsme teda na masáž zašli,ukecali jsme je na půlku ceny :-) ..Masáž byla super..

Bazén u hotelu byl taky velice fajn :-) ..Akorád animační programy mi trošku chyběli když jsem se nedávno sešla z kamarády co byli běkde u moře měli animační programy velice pestré..Naši animátoři byli Italové..byli to si myslím studenti kteří měli brigádu.Byli strasně uřvaný a ve finále jsem od nich videla pouze jednu která tam něco dělala.Vodní aerobik..Jinak nic..tak to mě trošku zkamalo.ale nevadí,my jsme si vždycky nějaký program našli :-).

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu bylo opravdu nádherné,přenádherné :-) ..Krásné keře,květiny no prostě nádhera :-) až na tu smradlavou vodu kterou museli zalejvat :-D tak super :-))

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkově jsem byla opravdu moc spokojená :-) Byla to opravdu nádherná dovolená :-) .

Určitě bych se chtěla na tohle misto zase podívat.Určitě zase přímo sem,protože když jsem slyšela co říkali lidé z ostatních hotelů,např že musí do moře po mole,nebo že nemají vůbec přístup do moře atd.atd. tak se chci určitě vrátit zase sem :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání