Napsat recenzi

fajn dovolená

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 1 399x
Recenze se líbila: 627 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Nedostavěné molo a základy budoucího rezortu za hranicemi toho našeho Nedostavěné molo a základy budoucího rezortu za hranicemi toho našeho
  • Pláž, lehátka se slunečníky Pláž, lehátka se slunečníky
  • Výlet za šnorchlováním na otevřeném moři - moře zde bylo o poznání bouřlivější než v naše rezortu
Výlet za šnorchlováním na otevřeném moři - moře zde bylo o poznání bouřlivější než v naše rezortu

Nečekaly jsme od dovolené nic jiného než odpočinek s plným servisem a s bonusem fajn šnorchlování. To bylo splněno. Člověk se však musí popasovat s arabským světem, který ne vždy funguje, jak bychom si představovali. Celkově jsme však spokojeni byly. Jely jsme ve složení dvě maminky a tři malé děti ve věku 6-8 let, záměrně jsme vyrazily mimo prázdniny.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj byl velkoryse rozlehlý, fajn terasa o rozloze ještě půl pokoje navíc. Chtěla jsem bydlet na patře, jednak kvůli hmyzu a jednak kvůli bezpečnosti (byla jsem tam sama s malou dcerou), vyšli nám bez problémů vstříc. Pokoj byl čistý, denně úklid a výměna ručníků. Dala jsem na začátku bakšiš v USD, což zjevně ovlivnilo ochotu personálu. Uklízeč byl však (bez ohledu na bakšiš) mírně vlezlý, to bylo protivné. Snad jen klimatizace byla poměrně hlučnější, nakonec jsem ji na noc vypínala, ale přes letní měsíce si to nedovedu představit - to by bylo moc velké horko. Na dotaz na recepci mi bylo řečeno, že to je normální hladina hluku, co klimatizace produkuje. No, jak pro koho, já se u ní prostě nevyspala.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava byla absolutně luxusní, výběr všemožné čerstvé i grilované zeleniny, ryb, masa, ovoce, příloh, salátů i sladkostí. Docela dobré pivo, ačkoliv dle chuti s mini až chybějícím obsahem alkoholu, leč osvěžilo. Z alko nápojů jsem moc nezkoušela, jen gintonic, který ušel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Měla jsem trable s internetovou kartou na týden, která opakovaně nefungovala, snažili se mi pomoct. Byl dokonce přivolán místní "ajťák". Jinak celkem příjemní, ochotní a někteří překvapivě dobře anglicky hovořící. Na recepci našeho hotelu nebrali karty, což nám na závěr způsobilo lehké trable. Také nám zapomněli přibalit avizované snídaňové balíčky na cestu domů, prostě nám je nedali. To pokládám za neprofesionální. Tak jsme musely posnídat na letišti Marsa Alam za svoje (naštěstí je tam Costa a naštěstí berou karty).

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Nádhera, šnorchlování jsme si skutečně užily, já i dcera. Měly jsme boty do vody, doporučuji, mušle jsou občas ostré. Moře má fajn teplotu, lehátka na pláži se vždycky nějaká najdou.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Nic moc, prostě rezort. Vyrazily jsme i mimo něj na jednu i na druhou stranu. Za hranicí rezortu neskutečný nepořádek a haldy odpadků, ale pak jsme narazily na pěkné (nedostavěné) molo. Potkaly jsme po cestě jen pár místních teenagerů, byli v pohodě.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Byly jsme spokojeny. Bála jsem se Rusů, kterých je všude po světě až moc a jsou hodně slyšet, tam téměř nebyli. Potkala jsem jen jedny protivné německé důchodce (teda vlastně českou důchodkyni s německým partnerem). Jinak docela fajn Italové, Češi středního a vyššího věku (to dělal ten květnový termín) často s vnoučky. Pak nějací Slováci (taky příjemní), Holanďané, bavila jsem se zdvořilostně sem tam se všemi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání