Napsat recenzi

Dovolená září 2012

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 1 917x
Recenze se líbila: 679 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Stačí jedno slovo ,, Reef´´ a člověk se nestačí divit. Existují totiž dva hotely hned vedle sebe akorát Brayka Bay je pěkný nový hotel a vedle něj stojí Brayka Bay Reef Resort který je podstatně starší se starým oprýskaným nábytkem.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

V katalogu je tento hotel uváděn se čtyřmi hvězdičkami i více já bych dala tři s přivřenýma oběma očima.Nábytek starý oprýskaný koupelna hrůza.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

V hlavní restauraci jídlo v pořádku,co se týče zaplacené stravy All Inclusive dopolední a odpolední svačinka se skládala z 5 talířků s převážně se sladkými kousky různého druhu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení hotelu celkem uspokojivé akorát na TV přijimáči co byl na pokoji tak tam bylo asi 8 programů se silnějším zrněním asi stářím televize.A klimatizace která šla skoro nonstop tak ta připomínala přijíždějící traktor.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž a moře bylo v pořádku akorát ten,co přišel kolem desáté hodiny na pláž.tak ten již měl smůlu neboť si neměl již na co lehnout,jelikož lehátka již byla obsazena.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Nikam mimo hotel jste se nedostali po asi 20 minutách chůze narazíte na kontrolu na stolečku který hlídal,aby nikdo nešel dál.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Hotel Brayka Bay Reef Resort bych doporučila velice skromným lidem,důchodcům a rodinám s dětmi kvůli přírodní zátoce.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Michal: Supr dovolená - 5. 4. 2014 8:53

V tom ,,starším" hotelu jsem byl i s rodinou již 4krát. Možná by jste si měla nastudovat co znamená Resort. Starší z hotelů je Brayka Bay a ten novější je Roayal Brayka Bay. Ohledně toho sladkého pečiva a i dortíků atd. Uvědomte si kde tam jste. Teploty hodně nad 35 stupňů a vlhkost vzduchu skoro žádná. Proto se vše dělá víc sladké, aby vám v těle vydržela díl voda. Sůl by vás dehydratovala a při způsobu jak tady doma 90% lidí dodržuje režim pití by jste byla za dva dny v nemocnici a ne na dovolené. Ohledně kontrol: Tá tam není, aby jste nemohla dál, ale kvůli bezpečí vaší a jiných hostů. Já i s rodinou jsme si po pláži v klídku šli až do dalšího resortu. Klimatizace byla taky v pohodě ( dá se vypnout dálkovým ovladačem :-) ) Koupelna byla taky pokaždé v pořádku. Mám asi takoví dojem, že by jste byla schopna kritizovat i nejluxusnější hotel. Dle mého si zaslouží všechny hvězdy co má. A upřímně, v opravdu luxusním hotelu za cenu co vás stála celá dovolená by jste si stěží dala jen snídaní. Přeji lepší dovolenou. Raději nikam nejezděte. Doma to znáte a máte vše dle svých představ. reagovat

Meninxx: panebože !!!! - 9. 5. 2014 16:21

Pane , nebo paní, četla jste po sobě příspěvek???? Já se vratil včera z tohoto hotelu, jedním slovem katastrofa. Vážený pane, byl jsem v Egyptě tolikrát, že by vám při počítání nestačily obě ruky a můžu jen souhlasit z negativními recenzemi. Nejsem vůbec žádná frfla, ba naopak, jen nesnáším, když si nekdo hraje na něco co z daleka už dávno není.... Hotel max. 3+ hvězda a to jen díky tenis. kurtům :-) . Jak jsem se zhodli, hotel se jen užívá a neopravuje, nebuduje.....( a když tak minimalně ).a tak to taky všude vypadá.. za 10let se rozpadne , oni se zbalí a oddtáhnou o kilometr dal...provozovat a vyžít další resort..mimoto, každý večer silný zápach, zalívají zahradu, trávu vodou z jímek.... neveříte???? tak tam jeďte :-) .toť vše.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání