Napsat recenzi

brayka bay reef

Recenze hotelu Brayka Bay Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2023
Přečteno: 23x
Recenze se líbila: 65 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

velké zklamání........

hotel se nachází na super místě,co se týče koupání rozhodně doporučuji,ale zbytek hrůza.Cestuji celkem dost,ale ještě nikdy se mi nestalo,aby klienti kteří zakoupí dovolenou v tomle hotelu za ne zrovna malé peníze,byli při příjezdu označkováni náramkami podle barvy.Takže pokud jste v hotelu poprvé,dostanete náramek modré barvy.Pokud po druhé a více tak už máte náramek žluté barvy s nápisem VIP a nakonec klienti kteří jsou členové hotelového klubu náramek tyrkysový....Podle toho se pak k vám chovají :-( Proto všem kteří jedou do hotelu poprvé a chtějí si to užít,řekněte,že už jste tam byli a pak si vás díky žlutému náramku budou hledět a nebudete mít pocit,že jste na obtíž.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Jak co.....Některé pokoje jsou od všeho daleko (cca 400m)a ještě musíte vyšlapat 80 schodů aby jste došli na pokoj.Jiné kousek od moře i restaurace(ovšem tam jsou ubytovaní hlavně němečtí turisté a pak ještě takové malé přízemní kopky se společnou terasou pro dva pokoje....

nábytek starý,lednice téměř nechladí,televize bez signálu,klimačka jede

Strava a stravování  průměrně (4/5)

masožrouti si moc nepochutnají(maso tuhé),ryba každý den,těstoviny také,takže vybrat se dá.......

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

pokud nesolíte bakšiš,tak se žádné služby nedočkáte.....

ano jsou tam i vyjímky,kteří se na vás usmějí a všimnou si ikdyž nemáváte dolarama v ruce

Wifi prakticky bez signálu,ale můžete si koupit od hotelu lepší,než je na recepci,ale uplně nejlepší je si koupit už na letišti simku s datama

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

pláž i moře paráda!!!!

lehátek je dostatek,pláž veliká a čistá s postupným sestupem do moře a šnorchlování,plavání,nebo jen tak válení si fakt užijete!

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

v areálu je spousta zeleně,která je krásně udržovaná....

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

už se sem určitě nevrátím skrz hotelové služby a ubytování

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 93
z 120 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání