Napsat recenzi

Příjemný hotel pro milovníky bazénu!

Recenze hotelu Blue Reef Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 293x
Recenze se líbila: 267 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Malý, ale příjemný hotel s milým personálem. Na Egypt je poměrně výborná kuchyně. Dojem však zcela kazí přístup do moře.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Klasické pokoje se starším, ale plně funkčním vybavením. Vždy perfektně uklizené. Nesmí se ale hledět na nesmyslné a v Egyptě všude přehlížené detaily...

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava na Egypt pestrá. Jídlo a nádobí neustále doplňované. Super saláty. Nají se opravdu každý. Nápoje na pláži a bazénu jen dávají do malých kelímků. Voda na pokoj lze pouze zakoupit. To jsem v Egyptě v All Inclusive ještě nezažil!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Příjemný a nevtíravý personál.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž je malá, ale hezky upravovaná. Přístup do moře je však katastrofa. U břehu je pouze malá a mělká lagunka (na plavání tak pro děti), kde odpoledne je voda neskutečně nepříjemně horká a nečistá. Do moře na volné plavání a šnorchlování se jde hodně daleko po kluzké mělčině. Avizovaná upravená cestička tam opravdu je, ale následně se musí přes korálový útes, což je dost nebezpečné - každý je druhý den silně odřený. V době odlivu se přes útes nelze ani dostat. Lze využít molo zavřeného sousedního hotelu, což představuje v horku výlet asi tak na 1,5 km. Za útesem je však skutečně nádherné šnorchlování. Hotelu by se vyplatilo vybudovat molo alespoň přes korálový útes. Takto hosté využívající hotelový bazén, kde je opravdu hodně lidí.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Poušť a zrušené hotely v troskách.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Vzhledem k absenci mola a špatnému přístupu do moře se již nevrátím. Do Egypta za bazénem skutečně ne!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 38
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání