Napsat recenzi

Nejlepší dovolená

Recenze hotelu Blue Reef Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 383x
Recenze se líbila: 302 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • východ slunce nad mořem východ slunce nad mořem
  • takový výhled v Česku u snídaně nebude takový výhled v Česku u snídaně nebude
  • zahrádka zahrádka

S tímto hotelem jsem byla nadmíru spokojená. Určitě se vrátím zpět.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Útulný pokoj s prostornou koupelnou (v koupelně dokonce fén). Každý den uklizeno a na posteli překvapení v podobě figurek poskládaných z ručníků a květiny. Dostatečné množství zásuvek a nechybí ani televize s českými i polskými stanicemi.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Velké množství zeleniny a exotických druhů ovoce.

Pokaždé jinak zpracované přílohy i hlavní chody. Co se týče masa, místní většinou připravují kuřecí, různé druhy ryb a kachnu.

Po každém jídle si můžete dopřát sladkou tečku v podobě několika typů dortů a zákusků.

Na pití 3 druhy limonád, 3 druhy džusů (pokaždé jiné, ale broskvový je nejlepší :D), voda, výborný egyptský čaj a káva.

Dokonce se u jídla můžete kochat výhledem na bazén a moře.

+ Jednomu z číšníků jsme dali na začátku pobytu dolar a celý týden nám nosil pití

Určitě doporučuji zkoušet nové jídla které neznáte, mile vás překvapí.

tip: ploutve ryb jsou výborné!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál má vždy úsměv na tváři a je vcelku dobře jazykově vybavený.

Animátoři vymýšleli každou chvíli nový program (ranní strečink, aquagin, plážové sporty, ping pong,...) a každý večer je v malém teátru představení.

Určitě doporučuji místní posilovnu. Je sice menší ale strojů je dostatek a kdo chce, místo na cvičení si najde :)

Nejlepší ze všeho byly masáže. Jsem z oboru, takže jsem si to chtěla prověřit a byla jsem nadmíru spokojená. Po domluvě vám udělají masáž přímo na pláži a pokud si padnete do oka budou vás masírovat celou dovolenou dokonce zadarmo.

Menším zklamáním byla wi-fi, která je v hotelu pouze za poplatek, ale během dovolené jsem si na internet snad ani nevzpomněla :)

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Písečná čistá pláž, na které nechybí bar a výborné ovocné drinky (ty jsou za poplatek, ale pokud se spřátelíte s prodavačem máte je zadarmo :D).

Lehátka jsou polohovatelná a pohodlná.

Moře je rovněž krásně čisté, dokonce i při přílivu a nachází se přímo u hotelu. U hotelu je laguna vhodná zejména pro starší lidi a menší děti. Za ní se nachází asi 200m dlouhý šelf (doporučuji boty do vody, ale dá se přejít i boso) a na jeho konci nádherný korálový útes. Určitě si sem zajděte zašnorchlovat (šnorch i brýle se dají půjčit- zdarma), je zde nádherná podívaná na barevné korály a ryby. Pokud budete mít štěstí uvidíte i rejnoky nebo metrovou lasturu.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V okolí se nachází pouze poušť jako skoro v celém Egyptě. Takže je tady naprostá tma a ticho. Nakupovat se dá pouze v malém obchůdku přes cestu (velký asi jako večerka). Je zde také lékárna, pro případné zdravotní potíže.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Úžasná dovolená a místní jsou velice příjemní. Obchodníci na pláži respektují soukromí a nejsou tak vlezlí jako např. v Itálii. Při nejbližší příležitosti se vrátím zpět, protože už teď se mi po místních a po dovolené stýská.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 62 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání