Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Blend Elphistone Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 735x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel stojí v krásné zahradě,ubytování je na slušné úrovni, strava je výborná,personál ochotný a vstřícný. Moře je pro malé děti, ale vzadu na reefu je nádherné potápění.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování bylo slušné.Pokoj docela velký i pro tři lidi. Vždy uklizeno.Koupelna společná s wc ,ale prostorná.Místo spr.koutu vana s protiskluzovou podložkou.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava byla vynikající.Snídaně se sice většinou opakovaly, ale byl tak velký výběr, že jste

si vždy mohli dát něco jiného. Buchty, omelety, palačinky, sýry, vajíčka, vaječina, žemlovka(lepší jsme nejedli),salámy,cereálie,jogurty.Obědy a večeře taky výborné. Chobotnice,ryby, kachna,křepelka,hovězí, rýže , brambory,těstoviny(skvělé),na terase pak grilovaní krabi, ryby ,steaky.K pití pivo,fanta,sprite,cola.Na pití plastové kelímky,ale když jste si vzali sklenice,které byly na pivo, nikdo vám nic neřekl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál bez chybičky. Nikdo nechtěl bakšiš, nenatahovali ruku,byli ochotní. V areálu jsou nabízeny masáže, ale nevím jak kvalitní, nevyužili jsem je, i přestože to cenově bylo asi jako u nás.Píše se tady,že hotel je zaměřený na italskou klientelu,ano je. Je to ale tím, že Vera club(italská ck) má v tomto hotelu snad podíl. Na kravál si stěžovat nemůžeme,za nás opravdu nebyl. V hotelu jsou i české animátorky , ale jejich činnost nám zůstala utajena.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž pěkná, lehátek i slunečníků dostatek.Moře velmi plytké. Tak pro malé děti. Když však vydržíte a přejdete mělčinu, cca 300 metrů,dojdete na reef,kde je nádherné potápění.Ovšem i při přechodu přes mělčinu,musíte dávat pozor,jsou tady mořští hadi a velcí ježci. Taky nádherné lastury.Na reefu je hloubka asi 30 metrů, ale my jsme našli cestičku,kde se mohla potápět i dcera,kde se ještě dalo šlápnout na dno. Na reefu jsme viděli i žraloka. Když jsou vlny ,tak se na reef nedá,protože je to nebezpečné,ale za nás byly vlny jen jednou.Pokud se nechcete

potápět v takové hloubce,tak vlevo od hotelu(200 metrů) je malá lagunka,ve které se dá plavat a jsou tam vidět i rybky.Narazili jsme tady na perutýna. Jinak doporučuji navštívit pláž Abu Dabab (2 x týdně zdarma busem od hotelu),kde jsme při potápění viděli nádhernou,asi metr velkou,želvu.Vlevo pak jsou korály s krásnými rybkami. U Elphistonu se již dlouho staví molo,po dobu našeho pobytu na něm usilovně pracovali.Miluju vodu a plavání a zpočátku mě moře velmi zklamalo,ale když jsem si zašla na reef,zklamání bylo pryč.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí je jako všude v Egyptě. Rozestavěné hotely a binec,ale není to zase tak strašné. Jestliže chce někdo kritizovat ,měl by se podívat, jak to vypadá na některých místech u nás.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Pro nás nádherná dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 102 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání