Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Blend Elphistone Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 273x
Recenze se líbila: 546 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Musela jsem touto recenzi napravit negativni recenze, ktere se tu casto objevuji. V Egypte jsem byla už po šesté. Hotel a jeho resort krása. Moře u plaze sice teple a bez vody, ale stoji za to, projit se po mole az dozadu. Tam je more krasne a podvodni svet stoji za snorchlovani. Na pokoji sice chybela balena voda, ale pro lidi co na to nadavaji mam par odpovedi. Balenou vodu muzete koupit na kazdem baru za 3 dolary a nebo si ji nosit v kelimkach kam chcete. Animatori se v hotelu snazi zabavit kazdeho, od aqua aerobicu az po vodni polo. Vecerni programy take vyborne. Za me jednoznacne dalsi skvela dovolena v Egypte.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje krasne, kazdy den krasne uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Kazdy den bylo co si vybrat. Od zeleniny, pres kureci maso, tortily az po ryby, kraby apod.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personal hotelu mily, vzdy se snazi vyhovet ve vsem. Pri sebemensim problemu se snazi co nejdrive vse dat do poradku.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

More u plaze teple a malo vody. Ale pro ty co radi snorchluji mam doporuceni, vyplati se dojit po mole ktere je hned u plaze, az nakonec. Tam je krasna voda, krasny podmorsky svet a i zhoupnuti na vlne na lehatku stoji za to.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Za me urcite krasna dovolena. Urcite doporucuji. Prvni dovolena s pritelem a krasne jsme si to uzili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 102 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Andrea: Moře - 10. 8. 2015 9:35

Dobrý den, reaguji na Vaši recenzi z dovolené v Egyptě v hotelu El Phistone. Pokud byste byla tak laskavá a zodpověděla nám jednu otázečku byli bychom rádi. Slyšeli jsme o útesu El Phistone, kde je potápění se žraloky. Nabízí hotel nebo nějaké dive centrum tento výlet ? Jedeme hlavně kvůli potápění. Děkujeme reagovat

Lucie: souhlasím. - 15. 8. 2015 9:25

Nedávno jsme byly v tomto hotelu . tj. 27,7.2015. A s touto recenzi jenom můžu souhlasit!!!:-) reagovat

Jana: hotel - 22. 1. 2017 10:59

prosím chtela bych letos do tohoto hotelu byla jsem na utopia, a royal tulip beach supr hotely mužete poradit nebo jaky jste ješte byla cv marsa alam dekuji budu moc rada reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání