Napsat recenzi

Elphistone Resort Egypt-Marsa Alam

Recenze hotelu Blend Elphistone Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 829x
Recenze se líbila: 539 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto hotelu jsme byli od 17.5.-28.5.2015.Chtěli jsme o dovolené prožít pohodu a klid a to v tomto hotelu bylo. Hotel byl v tuto dobu obsazen asi z jedné třetiny. Z velké části Italové, pár Poláků, Čechů, Muslimů a do slova asi 4 Rusové.Mínus vidíme v tom, že po celonočním cestování jsme do hotelu dorazili kolem 6 hodiny a tak jsme do každého pasu dali po 2 dolarech, to bylo pro ně málo, chtěli za každou osobu 10 dolarů, celkem tedy 20 dolarů. Tak to jsme nedali a tak jsme museli čekat až do 10.30 hod, na pokoj a až pak jsme dostali náramek a mohli jít ve 12.30 hod. na oběd. Balená voda v tomto hotelu není zdarma, museli jsme si koupit jednu plnou láhev a pak si ji v kanystrech doplňovat. Češi dostávají náramky růžové, ostatní tmavě modré. Hned poznáte, že k těm, co mají náramky modré, se chovají podstatně lépe, neboť tento hotel vlastní Ital.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytováni jsme byli v bloku C, pokoj č.202, krásný výhled na stále kvetoucí a udržovanou zahradu.Bazény, moře, restaurace, vše na dosah ruky. Pokoj velmi prostorný, balkon velký, denně vše uklizeno, čisté ručníky. Z osušek Vám udělají na postelích různá zvířata,

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídlo bylo výborné, opravdu bylo z čeho vybírat, hned vše bylo doplňováno. Vše bez front. Personál v restauraci byl velmi ochotný. Mohlo se jíst i venku. Výborné těstoviny, ryby na různý způsob , saláty, ovoce, zelenina, zákusky, všeho dostatek.Nedostatkem jedině bylo to, že v baru na pláži, kdo chtěl kávu, musel si ji ze sklenice nasypat do hrníčku a uvařit si vodu a sám si ji zalít. V minilednici bylo možné si nalít kolu, fantu a nějakou minerálku. Co všechno bylo ve druhém baru nevíme, tam jsme nechodili, neboť tento byl přímo na pláži.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Přes den se pořádali nějaké akce v bazénu, večer to s programy bylo horší, vše v italštině, něco málo v ruštině, ale programy začínaly až ve 22 hodin, moc lidí tam nechodilo, nebylo nic nikde napsáno, co má být. Možná to bude lepší v hlavní sezoně. Poruchu na televizi přišel okamžitě odstranit montér i závadu na klimatizaci. Žádné čekání do druhého dne. Bazény stále udržovány v čistotě. Jestli v tomto hotelu bylo zajištěno hlídání dětí nevíme,neboť v tomto termínu tam žádné malé děti nebyly, což jsme uvítali, chtěli jsme mít klid a ne poslouchat celé dny ječící děti. To už máme za sebou z minulých dovolených.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž i moře jsou hned v areálu. Všechno kousek. Moře čisté, korály, různé ryby, rejnoci, po ránu želvy, nádhera. Lehátka, slunečníky i osušky jsou zdarma. Místo jsme vždy sehnali, neboť hotel byl málo obsazený.Jelikož už v té době bylo velmi teplo, ve stínu 35 st., na slunci v poledne 50 st, voda měla kolem 30 st. Ten, kdo rád plave, ať si tento hotel nevybírá, je tady odliv a to je voda 500 metrů po kotníky. Když se přejde po 500 metrů dlouhém molu, tak tam je hned hloubka 10 metrů a tam se může potápět a vidět tu podmořskou krásu. Po dalších 5 metrech je již hloubka 30 metrů.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel je v poušti, takže žádná ulice s obchůdky, žádný další hotel tam není, na procházky chodíte pouze v areálu, což nám tedy stačilo. Nejezdím na dovolenou proto, abych chodila po obchodech. Byli jsme v Egyptě 4x, areál je krásně upravený, dále však nepořádek, ale s tím jsme počítali.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Krásně strávená dovolená v klidu, pohodě, opravdu ideální pro toho, kdo hledá klid.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 102 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání