Napsat recenzi

EL PHISTONE RESORT

Recenze hotelu Blend Elphistone Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 2 587x
Recenze se líbila: 591 čtenářům
Fotografie: 80
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab
  • Pláž Abu Dabbab Pláž Abu Dabbab

V hotelu je většina hostů z Itálie a zjistili jsme, že na 7 dní platí 750 € a na 14 dní 1.200 €, tak si to spočítejte a z tohoto důvodu si Italy trochu více nadsazují a hýčkají si je. My si nemůžeme stěžovat a nyní na hodnocení, doporučení a fotky.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování moc neodpovídá 4* hotelu, starší nábytek, po příjezdu do hotelu v 07:30 ráno jsme dali každý 10 € do pasu, dostali jsme náramky all inclusive a po snídani v 08:30 byli pokoje připravené. Měli jsme promo pokoje a to znamená, že jsou poblíž všech "bodů zájmu" jako jsou bazény, restaurace a pláž. Resort je rozdělený na hlavní budovu a pak další budovy v zahradě. My byli v budově C s přízemní terasou. Ze začátku jsme měli trochu problémy se zařízením v pokojích, nefungovaly trezory, klimatizace, rozbité skleněné dveře u vany a zápach po čerstvém nátěru. Vše jsme nahlásili na recepci (hovoří anglicky) a během 5 hodin bylo vše v pořádku a opraveno.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava byla opravdu pestrá a musel si vybrat opravdu každý. Široký výběr pečiva, těstovin, zeleniny, sladkého, mořských plodů, krabi, krocani, kachny, kuřata, studená kuchyně, rolády, čalamády, úplně VŠE. Střevní problémy z nás pěti nikdo neměl a pokud někdo bude mít, tak snad jen z "plácání". Co se týče nápojů, tak během snídaně káva, čaje, džusy (mango, pomeranč, borůvka) něco jako tang, voda a pokud chcete ovocný fresh, tak za 2 €, to samé platí pro presso a cappuccino, které se doplácí, není v rámci all inclusive. Během oběda a večeře jsou piva a vína, pivo LUXOR je dobré, ale nám během pobytu ho po nějaké době přestali servírovat a dali do placu MARASKU a to byl hnus a pachuť, Češi hudrovali a nechutnalo snad nikomu. Vína dobrá, silná a vynikající. U bazénu se ve snack baru dělají pizzy, sem tam grilovaná mrkev, okurka, párková zeleninová směs a za to se neplatí, ale pozor na pláži se pizza platí za 8 € včetně lahve piva (nikoho jsme tam neviděli za 12 dní nic kupovat). Na pláži je také bar s pivem, džusy, vodou, kávou (instatní), ze stroje si opět připlácíte. Discotéka COCCO LOCCO funguje, převážně na to upozorní animátoři a do 01:00 do rána funguje all in a nalejou co chcete. Alkohol místní výroby je WHIKY, GIN, OUZO, RUM atd. Koktejly a míchané drinky se připlácí za 3 €. CK Blue Style platí jednou za pobyt večeři v Sea Gull - Rybí Restaurace, jinak stojí 30 € na osobu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

V recepci příjemný personál, se všemi trablemi po příjedu nám ihned pomohli s úsměvem a omluvou. V hotelu jsou 2 týmy animáku. Italové, kteří mají modrý náramek mají svůj tým a vy a ostatní, kteří máte fialový budete mít Ukrajince Igora, Rusku Marinu a černouška z Brazílie a ti se starají o vás. Jsou neskutečně přátelští, chodí mezi lidmi, my šli pokaždé ráno na aqua gym, vodní polo, šipky a večer se starali o program u bazénu. Pobyt nám moc zpestřili, dělali jsme věci, co běžně doma neděláme :D V hotelové hale naproti obchodům je takový dřevěný regál něco jako knihovna a je tam spousta českých časopisů, novin apod. My tam dali Epochu, Svět objevů, Blesky, tak tam pokoukejte.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

U hotelu je laguna, která ráno při odlivu byla celkem studená a voda nikde, tak jsme dopoledne trávili u bazénu, ale odpoledne jsme šli k moři, jelikož se laguna "napustila" a voda byla až moc horká, ale jako ve vaně. My si na moře u hotelu neztěžovali :-) Pláž čistá, žádné boje o lehátka, všeho dostatek, není třeba dávat ručníky předem, paravan na soukromí, prostě pohoda. Pokud přemýšlíte, že si na pláži pospíte, tak máte na to od poledne do 15:00 a pak se pustí Vera Club hymna a máte po spaní (https://www.youtube.com/watch?v=3eVkk6rAeag). Na hotelové pláži musíte jít doleva a po chvíli chůze uvidíte vyčnívající kámen z vody a to je bod, kde začínají korály, viz fotky ;-)

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí hotelu NIC není, je to jako z filmu Star Wars a planeta Mars.... ALE, každé pondělí a čtvrtek jezdí hotelový busík zdarma do 5 km pláže Abu Dabbab, musíte den předem nahlásit na recepci kolik lidí, číslo pokoje a den a řeknou vám čas, v kolik vás busík vyzvedne. Pláž je pěkná, je tam hodně lidí, potápěči, hledají želvy apod. a prý tam karety jsou.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Po příjezdovém drama kvůli pokojům se naše dovolená plně vydařila, byli jsme maximálně spokojení. Podívejte se na naše fotky, jaké to tam OPRAVDU je. Přejeme všem krásnou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 102 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání