Napsat recenzi

SUPER!

Recenze hotelu Aurora Oriental Bay **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2019
Přečteno: 265x
Recenze se líbila: 304 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jsme zde již potřetí, což hovoří za vše. Jezdíme sem za šnorchlováním. Pokud bych chtěl výletovat, sem nepojedu. Taktéž moc nepijeme, takže nemohu moc posoudit bary, ale pár piv jsme měli a nikdy nebyl problém. U bazénů neskutečný veget. První den jsme přiletěli v sedm ráno a ubytují vás až během dopoledne. Do 14.00 rozhodně čekat nemusíte, ale chvíli to zabere, než uklidí po hostech, co odletěli v noci. Šli jsme do bazénu a pak jsme s mojí drahou ženou společně usnuli na lehátkách u bazénu( letěli jsme o půlnoci, tak jsme se v letadle moc nevyspali). Personál nad námi opatrně roztáhl slunečníky, že jsme po probuzení překvapeně, potěšeně a hlavně pobaveně zírali. Za nás nejlepší dovolená. Ovšem pokud sem jedete za něčím jiným, než za mořem, pak to tu nebude to pravé. Bary jsou lepší třeba v Tunisu a výlety v destinacích, blíže k památkám. Tak přemýšlejte, pak nebude nespokojení s výběrem. Zaráží mě negativní komentáře. Nicméně většina na mě působí, že jsou to lidé, kteří si špatně vybrali místo dovolené. Pro příklad třeba pro nás byl naprostý šok, když se s námi dala do řeči paní a začala si stěžovat. Prý kam zde má jít na procházku a podobně. Zřejmě zde čekala turistické stezky či co. Na odpověď, že přece půjde do moře, řekla, že je neplavec. Tak co tu dělá? Nevěděla, že jede do pouště, kde jsou jen uzavřené resorty a sem tam městečko s malým bazarem? Takoví pak dávají negativní hodnocení a je to škoda. Pečivě vybírejte, ať vám nechybí něco, co tu nenabízí.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel je již starší a doplácí na stagnaci zahraničních investorů, díky politické situaci v zemi.

Nicméně vše funguje jak má. Voda teče, postele čisté, klimatizace funguje. My více nepotřebujeme. Jedna strana jídelny je komplet prosklená a tech lidí, co se o ni opírá a vychutnává výhled na bazény je spoustu, takže nás nepřekvapí, že na skle jsou sem tam otisky. Někoho ale ano. Sprchová růžice byla na pokoji nefunkční, vyměněna po telefonu na recepci na počkání.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo velmi rozmanité, přestože se v podstatě opakuje. Je tu ale pokaždé na výběr tolik druhů, že jsme si vždy vybrali a byli spokojené. Výborné polévky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Nic nám nechybělo. Lidé příjemní. Využívali jsme masáže a wellnes. Vemte si pálky na pinec. Bezva stůl a nikdo nehraje, protože s erárními to moc zábava není. My jsme hráli každý den po večeři a bylo to senza.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Absolutně nejlepší moře na jaké jsme narazili. Jezdíme sem především šnorchlovat, k čemuž je zátoka bez větru naprosto ideální. Jinde na pobřeží často fouká, ovšem v zátoce ne. Voda zkalené jen někdy a i tak pokaždé velmi dobrá viditelnost. Prostě neskutečné! Vlezete do vody a najedou zjistíte, že jste v ní již dvě hodiny a stále je na co koukat a nechce se vám ven. Želvy, delfíni dvakrát připluli ve skupině, rejnoci a spousty ostatních tvorů. A samozřejmě korály! Jsme pokaždé u vytržení.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Klasika v poušti. Nikde nic. Ale výlet do pouště na čtyřkolkách je skvělý, několikahodinový zážitek. Jedeme pokaždé, když tu jsme. Už jsme absolvovali i soukromé vyjíždky jen já, moje drahá a průvodce. Vracíte se za tmy a ta jízda kaňony je úchvatná.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Co jsem hledali, to jsme tu našli. Naprostá spokojenost. Dvakrát jsme byli na osm dní a letos na dva týdny. Těch pár dní na víc je skutečně skvělých. Tak bezvadně jsme si odpočinuli a zrelaxovali se na celý další pracovní rok. Aspoň nám to tak zatím připadá.Jezdíme sem po letní sezoně v Čechách. U nás doma je v létě krásně, tak si letní sezónu prodlužujeme na podzim pobytem u moře a je to pecka. Moře je teplé i na silvestra tak uvažujeme, že sem pojedeme příště za hluboké zimy. Říjen 2019 moře 31 stupňů a vzduch 34. Ani mráček. Z domova sms, že ráno škrabou čelní sklo nás pobavily.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání