Napsat recenzi

Výrazné zhoršení služeb v hotelu Aurora Oriental Bay!

Recenze hotelu Aurora Bay Resort (ex Oriental Bay) **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 976x
Recenze se líbila: 652 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po dvou pěkných pobytech v hotelu Oriental bay, jsme se vrátili potřetí.Bohužel jaké bylo naše rozčarování po příjezdu!V hotelu je nový ředitel, vyměněno bylo i část personálu a je vidět, jak se snaží šetřit!Bohužel na nás hostech!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Neměli jsme připlacený superior, tak pokoj se sousedy v bytečku se společným balkonem.Sousedi v pohodě.Uklízeč byl fajn, uklízel každý den,měnil ručníky,povlečení,vytíral.Ten si bakšiš opravdu zasloužil!Koupelna, hlavně sprchový kout byl hodně zašlý, ale to na dovolené neřeším.Vadilo mi, že zrušili balenou vodu na pokojich, pouze při příjezdu 2lahve a potom pořád chodit s lahvemi a dočepovávat z barelů.Vypiji 4litry vody denně, tak to byl opruz pořád běhat z budovy č8.Navíc voda z nádrží, když zteplala,zápáchala.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Snídaně - tady se vybrat dalo

Oběd na pláži - nedostačující, dovezeno bylo jedno jídlo, rýže a suchá foccacia,okra nebo hrášek v tomatové omáčce a sterilovaná zelenina,zelený meloun.Pláž byla plná lidí a porcí cca pro 40osob.(předešlé pobyty se i grilovalo, tentokrát ani jednou)

Oběd v hlavní restauraci - úsek těstovin, tak to byla kapitola sama pro sebe, nepříjemný kuchař takový hodně tmavé pleti, to byl i minule, ale tentokrát to přeháněl, tak ho vyměnili a hned nastalo zlepšení v komunikaci s námi i v kvalitě těstovin.Jinak hodně opakující se jídlo, rýže,brambory nedovařené, hranolky, pořád kuřecí paličky v omáčkách a ryba pangas v omáčce nebo obalovaný,různé saláty nevalné chuti, několik dní nebyli rajčata, paprika pouze pálivá.Ovoce málo,grepy,pomeranče, zelený meloun pouze k obědu.Dorty suché buchty, také zhoršení.

Večeře skoro stejné jako obědy, méně ovoce, kuličky vína a nezralé datle nebo trpké khaki.Dorty opět nehezké, v předeslých pobytech byli dorty nádherné, nazdobené čokoládou a chutné.

Nápoje rozlévali do špinavých skleniček, víno nalili cca 5cl, navíc teplé, vloni bylo i růžové a rozlévali kolik jsme chtěli, letos ne!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

V hlavní restauraci jsme viděli běhat po zemi švábi, piano bar u re.cepce příšerně zapáchal.Personál byl z části vyměněn, takže číšníci co měli bílé košile byli příjemní(někteří si nás i pamatovali, také si bakšiš zasloužili),ale ti co měli žlutá trička, většinou vydávali nápoje ve výčepu, v piano baru a na pláži, si drze říkali o bakšiš, byli neochotní, arogantní, schválně nalévali teplé nápoje, děs!Ano, mohla jsem použít led, ale toho se ze zdravotních důvodů bojím.Naštěstí jsme žádné zdravotní problémy neměli a to se divím, protože někteří průjem měli.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je pěkná, letos přidali 2řady slunečníků a byla dost přeplněná.Moře nádherné.Tentokrát hodně foukal vítr a odpoledne byl záliv dost zakalený, tak jsme chodili šnorchlovat v 7ráno, zase jsme pokali želvičky,perutýny,trnuchy,síby,murénu a spousty krásných rybiček.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nic, měsíční krajina, ale kvůli tomu se tam nejezdí.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Když srovnám dva předešlé pobyty, tak pro nás výrazné zhoršení hotelu.Příště někam jinam, když si neváží stálých hostů.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 114
z 151 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání