Napsat recenzi

Vse podle planu

Recenze hotelu Aurora Bay Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 977x
Recenze se líbila: 659 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Presne co jsme cekali, pekne more se zalivem a tim padem bez problemu s vlnama. Podle me nevhodne pro deti ci nekoho, kdo si chce hrat v pisku a s vlnama. Idealni pro snorchlovani pripadne potapeni. Bohuzel voda nebyla crystal clear, a behem dne se viditelnost zhorsovala, ale to bych pripsal rocnimu obdobi - zari.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

My jsme zvyknuti na ledacos, takze naprosto v pohode, predsin/kuchyn az zbytecne velka, naopak loznice mala, ale kazdy den vsechno ciste (rucniky) a nove povleceno az nam to prislo plytvani. Upozornuju, ze jsme spis zvyknuti na backpackers holiday ~ letenka nekam a pak vse po vlastni ose. Takze za ty prachy ok. Jedine minus bych dal za TV, kde nebyl satelit a wifi, ktere ani nedoporucuju zkouset, zvlast za ty penize.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

na tyden naprosto v pohode, pak se to muze zacit opakovat

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Mohli by umet trochu lip anglicky, zvlast objednavani taxi a dohadovani se na mistu - chtel jsem na Kiting byl docela problem a cena se menila mezi 10 a 40 E podle buhviceho.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Jak jsem psal, hodnotim ho ciste na snorchlovani/ potapeni. Plavat ci blbnout ve vlnach a ocekavat piscitou plaz na babovicky a staveni hradu, tak to bych dal 1/5 .

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Poust, dokonce mi prislo ze i trochu smetiste. Ale to asi k Africe patri.

JInak neocekavejte, ze se z hotelu kamkoliv jinam vecer vydate za zabavou, takze pro singles sance na zabavu nic moc.. Teda spis nic

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

CLovek musi vedet proc tam jede. Pokud se chcete opaliv/valet v bazenu / stravit hodiny se snorchlem a hledat zelvy a mantra rays (nevim ceske jmeno), moreny , trigger fish a dalsi desitky barevnych rybek az do velikosti kapru, tak to je proc na dovolenou jet. Da se udelat vylet do Luxoru, takze i nejaka ta poznavacka, ale znamena to 10h behem jednoho dne v minibusu...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 150 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání