Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Aurora Bay Resort (ex Oriental Bay) **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 644x
Recenze se líbila: 370 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • ubytování v příjemných a prostorných pokojích ubytování v příjemných a prostorných pokojích
  • cesta k moři cesta k moři
  • bazény bazény
  • jen část nabídky zákusků jen část nabídky zákusků
  • snídaňová nabídka buchet snídaňová nabídka buchet

Z dovolené jsme se vrátili 1.8.2018. Žádný velký hotel, příjemné ubytování, milí lidé, pro nenáročné klienty dovolená jedna báseň

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel umístěn v příjemné, krásně udržované zahradě. Pokoje čisté, uklizeno každý den a skvěle. Nemůžu si vynachválit. Byli jsme dva, pokoj velmi prostorný. Obýv.pokoj s kuchyň. koutem, kde si můžete uvařit i kafe, což jsme dělali každý večer. Na pokoji každý den připravená flaška perlivé vody. Velmi příjemní mladí kluci vám opravdu skvěle uklidí pokoj.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Strava opravdu seper. Každý den možno vybrat z nabídky několika jídel. Ranní pečivo úžasné, zákusky luxusní. Absolutní spokojenost. Obsluha v restauraci kmitala, rozdávali úsměvy na tváři. Musím je moc pochválit, v tomto horku pracovat a ještě se usmívat, to je super :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Jediné, co bych vytkla je k baru piano. Malý bar umístěný v rohu naproti recepce. Když potom probíhal večerní program, obsluhoval jen jeden barman. Proto nestíhal, stály se velké fronty a nakonec nebyly ani kelímky na nápoj. Tady by se měl manažer hotelu vážně zamyslet a přidat bar ještě do prostoru, kde se odehrávaly anim.večerní programy.

Jinak sportov.vyžití dostačující, animátoři se snažili. Děti jsme sice neměli, ale sledovala jsem, že anim.programy fungovaly. Myslím,že děti mohly být dost spokojené

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž blízko hotelu. Přes cestu vás bezpečně převede milý, usmívající se personál. Pláž příjemná, malá. Moře krásné, hlavně život v něm. Super pro ty, co rádi šnorchlují a potápí se. Plážový bar menší. V automatu zpočátku byly nápoje dle nabídky, po dvou dnech se nabídka zhoršila. Už se jen natočila perlivá voda bez příchutě. Bylo možno si říct o džus, který vám natočila obsluha. Občas se netvářili moc nadšeně. JInak anim.programy, sport. vyžití na pláži výborné.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Obchody přímo v hotelu, do města možno dojet.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Dovolená byla opravdu skvělá. Zpočátku jsem se obávala co nás čeká, když jsem si přečetla recenze. Ale pro nenáročné klienty, je to velmi dostačující. Velmi ráda se do hotelu vrátím a hlavně k moři kvůli šnorchlování. Dovolenou zde bych určitě doporučila všem, kdo je nenáročný a hlavně si chce odpočinout v příjemném prostředí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 151 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání